Denize giren kızın suratına yapıştı!

Çanakkale'nin Biga ilçesinde bulunan Kemer beldesinde ilginç bir olay yaşandı. Serinlemek için denize giren 12 yaşındaki kızın yüzüne denizanasına benzer bir canlı yapıştı.

Ailesiyle birlikte denize giden 12 yaşındaki kızın yüzüne denizanasına benzeyen bir canlı yapıştı. Hemen ailesinin yanına dönen küçük kız yüzünde şişlikler oluştuğunu hissetti. Milliyet'te yer alan habere göre, apar topar hastaneye kaldırılan küçük kız yoğun bakıma alındı. Yoğun bakımda bir kaç gün kaldıktan sonra tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Küçük kızda şişliklerin uzun bir süre daha yüzünde kalacağı öğrenildi.

DÜN DE YAŞANDI

Kemer beldesinde ikamet eden Cemil Yetim dün buna benzer bir olay yaşadı. Serinlemek için denize giren adam vücuduna denizanasına benzer cisim yapıştı. Hastaneye giden Yetim tedavisinin ardından taburcu edildi.

Cismi vücuda yapıştıktan sonra yanık hissi verdiği ve kabuklar oluşturduğu belirtildi.

İLK KEZ KARŞILAŞILDI

Bölge halkı ise böyle bir olayla ilk kez karşılaştıklarını ve ilk defa böyle bir cisim gördüklerini söyledi. Denizanasına benzeyen cismin ise yurt dışından gelen gemilerden olduğu iddia edildi.

Denize giren kızın suratına yapıştı! ile ilgili etiketler Çanakkale Biga Kemer Çocuk deniz anası
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.