"Denize dökeceğiz" tehdidine Bakan Kaya'dan sert yanıt!

Referandumda 'evet' oyu kullanacak olan vatandaşların denize dökmekle tehdit eden CHP'li Hüsnü Bozkurt'a, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'dan sert yanıt geldi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Sultangazi’de katıldığı bir programda CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt’un açıklamalarına sert tepki gösterdi. 'Evetçileri denize dökeceklermiş, hadi oradan' dedi.

Sultangazi Belediyesi, ilçede yaşayan Bitlisli vatandaşları bir araya getirdi. Bitlisler Buluşması’na Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler, Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz ve Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay da katıldı.

“O GECE KENDİSİ NEREDEYDİ?”

Hoca Ahmet Yesevi Kültür Merkezi’nde düzenlenen buluşmada Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, salonu dolduran Bitlisli vatandaşlara seslendi. 16 Nisan’da yapılacak olan referandum ile ilgili konuşan Bakan Kaya, muhalefetin yapmış olduğu açıklamalara da tepki gösterdi.

İlk olarak CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun ’kontrollü darbe girişimi’ sözlerini hatırlatan Bakan Kaya, açıklamanın şehit ve gazilere yapılmış bir hakaret olduğunu belirtti. Kılıçdaroğlu’nun bahsettiği belgeleri de göstermesi gerektiğini söyleyen Kaya, “Kendisinin çıkıp bunu açıklaması lazım. Bu konuda varsa elinde bir delil bunu vermesi lazım. O gece bizler mecliste bombaların altındaydık acaba kendisi neredeydi?” dedi.

Programda CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt’un "denize dökeriz" çıkışını da hatırlatan Bakan Kaya, 'Evetçileri denize dökeceklermiş, hadi oradan' dedi.

"Denize dökeceğiz" tehdidine Bakan Kaya'dan sert yanıt! ile ilgili etiketler CHP AK Parti Kaya Bozkurt referandum Bakan betül sayan fatma hüsnü
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti.