Denizden Gelen filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

17 Ağustos ATV yayın akışında yer alan Denizden Gelen adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Denizden Gelen hangi kanalda? Denizden Gelen oyuncuları kimlerdir?

17 Ağustos ATV yayın akışında yer alan Denizden Gelen adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Denizden Gelen filmi 2010 yılında vizyona girmiştir..

DENİZDEN GELEN FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Göçmenlik ve uyum sorunları, başka memleketlere daha iyi yaşam koşulları maksadıyla göçen, iltica eden ya kaçak olarak hayatları pamuk ipliğine bağlı yaşayan gariban insanların hikayesinin aktarıldığı filmde Halil, babasının zoruyla polis olan birisidir. Görev esnasında Halil şüphelendiği bir Afrikalı göçmenin ölümüne yol açar. Olayın vicdani sorumluluğu,intihara teşebbüs ve babasıyla sorunlu bir ilişki Halil'i kendi dünyasına hapseder. Jordan annesiyle birlikte başladığı yolculuğu Yunanistan'da buluşacağı babasıyla İngiltere'de sonlandıracaktır. Bu haftalar sürecek olan kaçak yolculuktur. Jordan babasına ulaşmadan önce son durağı Dalyan'dır. İşte Jordan ve Halil'in yolları tam da bu noktada kesişir. Denizden Gelen, dünyanın temel problemlerinden biri haline gelen kaçak göçmenler sorununu işlerken önyargıların sevgi ve fedakarlıkla aşılabileceğinin mesajını iletme kaygısı güdüyor.

DENİZDEN GELEN FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Nesli Çölgeçen

Oyuncular: Onur Saylak, Sümer Tilmaç, Ahu Türkpençe

Tür: Dram

Yapım Yılı: 16 Nisan 2010

Denizden Gelen filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler ATV Denizden Gelen filminin konusu nedir oyuncuları kimler yayın akışı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.