Denizbank'tan emeklilere 2023 yılı hediyesi! 31 Aralık tarihine kadar başvurun herkese karşılıksız 5 bin TL ödenecek!

2023 yılına girilmesine sayılı günler kala emekliler için yeni bir duyuru yayınlayan Denizbank, maaş hesabını kendi bünyesine taşıyan herkese karşılıksız TL hediyesi vereceğini bildirdi.

2018 yılından bu yana Sosyal Güvenlik Kurumu ile bankalar arasında imzalanan maaş ödemeleri protokolü kapsamında emeklilere maaş tutarlarına göre belirlediği tutarlarda karşılıksız ödeme hizmeti sunan Denizbank, aralık ayına girilmesi ile birlikte söz konusu kampanyasını güncellediğini duyurdu. Eli nakde sıkışan emekli vatandaşlar için hiçbir karşılık beklemeden destek kampanyası düzenleyen banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

2022 yılına veda edilmesine sayılı günler kala senenin bütçeler üzerinde yarattığı deprem etkilerini bir nebze olsun yok edebilmek adına emekli vatandaşlara karşılıksız nakit desteği vereceğini belirten Denizbank, 5 bin TL’ye varan promosyon ödemesinden nasıl yararlanılabileceğine ilişkin önemli bilgiler verdi.

DENİZBANK EMEKLİ PROMOSYONU KAMPANYASI ARALIK 2022

Denizbank'tan emeklilere 2023 yılı hediyesi! 31 Aralık tarihine kadar başvurun herkese karşılıksız 5 bin TL ödenecek!

Senelerdir sektörün en çok aranan isimlerinden birisi olmayı başaran ve her sene düzenlediği avantajlı kart ve finansman kampanyaları ile bu misyonunun arkasında durmayı başaran Denizbank, aralık ayına girilmesi ile birlikte yeni kampanyalarını duyurdu. Arka arkaya duyurmuş olduğu kampanyalar arasında emekli vatandaşlara da seslenen banka, yalnızca Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan emekli maaşı alan vatandaşları ilgilendiren promosyon kampanyasına ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Denizbank emekli maaşı hesabını 31 Aralık 2022 tarihine kadar kendi bünyesine taşıyan ve ilgili hesabın en az 3 yıl boyunca bankada kalacağının sözünü veren tüm müşterilerine, şu tutarlarda ek ödeme hizmeti vereceğini bildirdi:

  • Emekli maaşı 3.500 TL ve altı tutarlarda olanlara: 3.000 TL
  • Emekli maaşı 3.500- 7.500 TL aralığında olanlara: 3.500 TL
  • Emekli maaşı 7.500- 10.000 TL aralığında olanlara: 4.500 TL
  • Emekli maaşı 10.000 TL ve üzeri tutarlarda olanlara: 5.000 TL

DENİZBANK EMEKLİ PROMOSYONU KAMPANYASI BAŞVURUSU NEREDEN YAPILIR?

Denizbank 5 bin TL’ye varan promosyon hizmetinden yararlanmak isteyen emekliler için birçok farklı başvuru kanalını devreye soktu. Söz konusu ödeme hizmeti için maaş hesabının taşınması gerektiğini belirten banka, taşıma talimatı verilebilecek olan noktaları şu şekilde sıraladı:

  • Denizbank Mobil uygulaması
  • Denizbank internet bankacılığı
  • Denizbank şubeleri
  • 0850 222 0 800 numaralı Denizbank Emekli Hattı
Denizbank'tan emeklilere 2023 yılı hediyesi! 31 Aralık tarihine kadar başvurun herkese karşılıksız 5 bin TL ödenecek! ile ilgili etiketler Denizbank emekli promosyon
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.