Denizanasına benzeyen cisim gökyüzünde süzüldü! Gizemli objenin ne olduğu bilinmiyor

Rusya'da gökyüzünde süzülen bir objenin görüntüsü sosyal medyada gündem oldu. Söz konusu objeyle ilgili en dikkat çeken unsur ise denizanasına benzemesi oldu. Konuyla ilgili sosyal medyada çok sayıda yorum yapılırken, objenin ne olduğu belirsizliğini koruyor.

Rusya'da geçen ay çekilen bir görüntü sosyal medyada gündem oldu. Amur Oblastı bölgesinde çekilen videoda gökyüzünde süzülen bir büyük bir objenin denizanasına benzemesi dikkat çekti. Söz konusu objenin ne olduğu ile ilgili sosyal medyada pek çok yorum ve spekülasyon yer aldı.

Viral Hog adlı YouTube kanalında yayınlanan videoda büyük bir objenin havada kuyruklu yıldız gibi süzülüyor. Videoyu sosyal medyaya yükleyen kullanıcı, "Arkadaşlarım ve ben gökyüzünde bir cismin süzüldüğünü gördük. Kuyruklu yıldıza benziyordu ama yavaş uçuyordu. Sonrasında roket ya da uçan makine olabileceğini fark ettik. Sonra patladı ve denizanası şeklinde bir desen oluştu" dedi.

ÇOK SAYIDA YORUM YAPILDI

Rusya'da ortaya çıkan görüntüler sosyal medyada yorum yapıldı. İngiliz The Sun gazetesinde yer alan habere göre, Bir kullanıcı bunun bir roket olabileceğini düşündü ve şunları yazdı: “Dünya atmosferinden sıçrıyor bir rokete benziyor, yörüngeye çıkıp çıkmadığını merak ediyorum. Sonrasında ise “sona doğru yanan lityum ile” uydunun yeniden girişi olabileceğini söyledi.

Bazı kullanıcılar ise, UFO'lardan asteroitlere, kuyruklu yıldızlara ve meteorlara kadar uzanan spekülasyonlarla daha yaratıcıydı.

Havada süzülen objenin ne olduğu ise henüz belirsizliğini koruyor.

Denizanasına benzeyen cisim gökyüzünde süzüldü! Gizemli objenin ne olduğu bilinmiyor ile ilgili etiketler Rusya UFO denizanası çişim obje yorum roket
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.