Deniz Zeyrek o iddialara yanıt verdi! Fox TV ayrılık haberini doğruladı...

Fatih Portakal'ın Fox TV'den istifa ettiği haberinin ardından yerine kimin geçeceği merak uyandırdı. FOX Ana Haber'i yeni yayın döneminde sunacağı iddia edilen Deniz Zeyrek katıldığı canlı yayında konuştu. Gelen son dakika haberine göre; FOX TV'den Fatih Portakal'ın kanaldaki görevinden ayrıldığını doğrulayan bir açıklama yapıldı.

Akşam saatlerinde Fatih Portakal'ın FOX TV'den istifa ettiği ve emeklilik kararı aldığı haberi medya kulislerinde bomba etkisi yarattı.

Portakal'ın aldığı ayrılık kararının ardından yerine kimin geçeceği ise merak konusu oldu.

İzzet Çapa, kaleme aldığı yazısında yaptığı açıklamalardan yola çıkarak bu ismin Deniz Zeyrek olabileceği yorumunda bulundu.

Zeyrek, katıldığı televizyon programında söz konusu yorumların sorulması üzerine şu açıklamayı yaptı;

''O konudaki gelişmeleri biliyorum. Ama o kanalda sözleşmeli bir biçimde yorum yapan birisiyim. Fatih Portakal'ın yerine kimin geleceğini de biliyorum. Onu da açıklamayayım. Kanalın yöneticileri açıklasın. Kanalda çok başarılı arkadaşlarımız var. Çok büyük bir değişiklik olacağını sanmıyorum.''

KÜÇÜKKAYA'YI MI İŞARET ETTİ?

Zeyrek'in sözleri ana haberi sunacak kişinin İsmail Küçükkaya olacağı yorumlarına neden oldu.

FOX TV AYRILIĞI DOĞRULADI

Gündeme bomba gibi düşen bu iddia sonrası gözler kanal yönetimine çevrilmişti.

Çok geçmeden kanaldan beklenen açıklama geldi ve Portakal'ın kanaldan ayrıldığı iddiaları doğrulandı.

İşte kanal yönetiminden yapılan o açıklama: "2010 yılından beri kanalımızda Fox Ana Haber bülteni sunuculuğu görevini büyük bir başarıyla yürüten ve FOX ekranlarından milyonlara ulaşarak Türk televizyon tarihine geçen rekor başarılarda önemli katkıları olan değerli ekip arkadaşımız Fatih Portakal, görevini bırakma kararı aldığını ve emekli olma isteğini kanal yönetimimize bildirmiştir."

Deniz Zeyrek o iddialara yanıt verdi! Fox TV ayrılık haberini doğruladı... ile ilgili etiketler Fatih Portakal Fox TV istifa Deniz Zeyrek
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.