Deniz tutkunu Ata Demirer'den müsilaj mesajı: 'Bozcaada sahilleri temiz'

Çanakkale Bozcaada'da görülen müsilaj tatilcileri tedirgin ederken, turizmcileri de kaygılandırdı. Deniz ve doğa sevgisiyle bilinen oyuncu Ata Demirer, sosyal medya hesabından paylaştığı video ile ada sahillerinde müsilaj olmadığını belirtti.

Marmara Denizi ve Çanakkale Boğazı’nda aylardır bitmek bilmeyen deniz salyasının (müsilaj) Kuzey Ege’deki turizm cenneti Bozcaada da görülmeye başlanması tatilcilerin tedirgin olmasına neden oldu.

Tatilini Bozcaada'da geçiren ve adaya olan sevgisiyle bilinen oyuncu Ata Demirer ise sosyal medya hesabından paylaştığı video ile ada sahillerinde müsilajın olmadığını ancak lodosla adanın kıyılarına vurduğunu belirti.

Ata Demirer

Demirer, yayınladığı videoda şu ifadelere yer verdi:

"Sevgili arkadaşlar merhaba. Müsilaj meselesini çok soruyorsunuz. O yüzden şu mesajı bırakayım dedim. Poyraz estiği sürece Kuzey Ege'de müsilaj problemi olamaz. Çünkü müsiller Çanakkale Boğazı'ndan çıkıyor. Limni'ye, Atina'ya, açık denizlere doğru atılıyor. Rüzgar alıp o tarafa götürüyor, akıntı o yönde. Ama ne zaman lodos eser o zaman müsilaj oluyor. Lodos da yazın bir kere, iki kere, üç kere olur. Haberiniz olsun şimdiden iyi tatiller."

 

 

 

Deniz tutkunu Ata Demirer'den müsilaj mesajı: 'Bozcaada sahilleri temiz' ile ilgili etiketler Ata Demirer Çanakkale Bozcaada kuzey ege müsilaj deniz salyası
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.