Deniz Türüç'ün bonservis bedeli belli oldu!

Adı sık sık Galatasaray ile anılan Deniz Türüç'ün bonservis bedeli belirlendi.

HaberTürk'ün haberine göre, bu sezon Mario Sumudica yönetiminde lige iyi bir giriş yapan Kayserispor'da en fazla dikkat çeken futbolcu olan Deniz Türüç'ün adı gündemden düşmüyor! Adı sürekli olarak 3 büyüklerle anılan yıldız futbolcuyla en ciddi ilgilenen kulübün ise Galatasaray olduğu iddia ediliyor. Kayserispor Başkanı Erol Bedir, Deniz'in muhtemel transferiyle ilgili açıklamalar yaptı.

1412553_940x531

Bedir, “Deniz Türüç’ün sözleşmesinde 10 milyon Euro’ya (45 milyon TL) serbest kalır maddesi var. Getiren alır, bu kadar basit. Boş yere yaygara çıkarmaya gerek yok” dedi.

24 yaşındaki futbolcu bu sezon 12 maçta 2 gol attı ve 4 asist yaptı. Galatasaray'la Süper Lig'in ilk haftasında oynanan karşılaşmada Kayserispor'un attığı tek golün yaratıcısı olan Deniz, Antalyaspor, Bursaspor maçlarında da asist yapmış, 2-1 kazanılan Konyaspor mücadelesinde ise hem gol hem asistle sarı-kırmızılılara 3 puanı getirmişti.

Deniz Türüç'ün bonservis bedeli belli oldu! ile ilgili etiketler Kayserispor Deniz Türüç erol bedir bonservis
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.