Deniz Seki'nin son fotoğraf karesi sosyal medyada olay oldu! Takipçileri 'bu kim?' diye sordu

Dün gece Alaçatı’da bir mekanda sahneye çıkan ünlü şarkıcı Deniz Seki, sahne sonrası Instagram hesabından paylaşımda bulundu. Son zamanlarda verdiği kilolarla ve yüzündeki değişimle adından sıkça söz ettiren Seki’nin fotoğrafını kendisine benzetemeyen takipçileri yorum yağmuruna tuttu.

Dün gece Alaçatı'da sahne alan ve Gülşah Saraçoğlu imzası taşıyan elbisesiyle göz dolduran Deniz Seki, izleyicilere keyifli anlar yaşattı. Hit olmuş şarkılarıyla sevenlerini coşturan Deniz Seki konser sonrası Instagram hesabından bir paylaşımda bulundu.

Sık sık photoshoplu paylaşımlara imza atan Deniz Seki, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

 
TAKİPÇİLERİ DENİZ SEKİ'Yİ TANIYAMADI

Paylaştığı karesinde yüzüne photoshopla filtre uyguladığı görülen Seki'nin fotoğrafı takipçileri tarafından yorum yağmuruna tutuldu. Takipçileri Seki'yi tanımakta zorlandı.

Deniz Seki

“Uyuşturucu ticaretine yardım etmek” suçlamasıyla yargılanan ve suçlu bulunan, 2014 yılında girdiği Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi'nden 2017 yılında tahliye olduktan sonra zor günler geçiren şarkıcı Deniz Seki, eski formuna kavuştu. Zor günleri geride bırakan 50 yaşındaki şarkıcı 2.5 ayda 22 kilo vererek 36 bedene kadar düştü. İmaj yenileyip yaşının yarısı görünüme kavuşan Seki, photoshop yaptığı fotoğrafıyla yine gündemden düşmüyor.

Seki, geçtiğimiz günlerde takipçilerinden gelen 'photoshop' yorumlarının önüne geçebilmek için Instagram'dan paylaştığı bir karenin altına "Şimdi 'Photoshop'la bacaklarını niye uzattın?' diyenler gelmeden hemen yazalım. Sakin olun arkadaşlar, sadece geniş açı çekimi. Filtreye gerek yok..." notunu düşmüştü. Seki, hemen hemen yaptığı her paylaşımda photoshop iddialarıyla gündeme gelmeye devam ediyor.


İşte Deniz Seki'nin çok konuluşan o fotoğrafı ve gelen bazı yorumlar...

DENİZ SEKİ

DENİZ SEKİ

 

 

Deniz Seki'nin son fotoğraf karesi sosyal medyada olay oldu! Takipçileri 'bu kim?' diye sordu ile ilgili etiketler Deniz Seki Sosyal Medya Instagram filtre photoshop
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.