Deniz Seki'nin photoshop uygulamadan yaptığı paylaşımda selülitleri dikkat çekti

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarına sık sık photoshop uygulayan Deniz Seki son paylaşımıyla gündem oldu. Değişimiyle adından söz ettiren Seki'nin bacaklarındaki selülitler ise dikkat çekti. İşte Deniz Seki'nin çok konuşulan o paylaşımı...

Verdiği kilolarla 36 bedene kadar düşen ve eski halinden eser bile kalmayan Deniz Seki'nin bacakları görenleri hayrete düşürdü. Son dönemde defalarca kez değiştirdiği imajıyla meraklı bakışları üzerine toplamayı başaran 51 yaşındaki şarkıcı Deniz Seki, 1 milyona yakın takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yaptığı son paylaşımlarıyla gündem oldu.

Şimdilerde Alaçatı'da bulunan Deniz Seki güneşli sıcak havanın tadını çıkarttı. Ünlü şarkıcının ''Güzel bir iş öncesi ,güneş depoluyorum💛😍Herkese şahane bir pazar diliyorum.'' notuyla yayınladığı fotoğraflarındaki detay dikkatli takipçilerinin gözünden kaçmadı. Seki bu kez paylaştığı fotoğrafına photoshop uygulamayınca sosyal medyanın diline düştü. Instagram paylaşımlarında kendisine baştan aşağı filtre uygulayan ve kusursuz bir görünüme kavuşan Seki bu defa cesur davrandı.

Hemen hemen her paylaşımında photoshop ve filtre kullanmayı tercih eden Seki'nin bu kez filtre uygulamadan paylaştığı fotoğrafında bacaklarındaki selülitler dikkat çekti. Sekinin doğal hali yaşını ele verdi.

İşte Deniz Seki'nin çok konuşulan o kareleri...

Deniz Seki'nin photoshop uygulamadan yaptığı paylaşımda selülitleri dikkat çekti

Deniz Seki'nin photoshop uygulamadan yaptığı paylaşımda selülitleri dikkat çekti - Resim : 2

Kilolu halinden eser bile kalmayan ve 22 kilo veren Deniz Seki görüntüsüyle ilgili "Emek veriyorum ve bu emeğin karşılığını almak çok iyi hissettiriyor. Kendimi seviyorum, bu şekilde mutluyum" ifadelerini kullanmıştı.

DENİZ SEKİ'NİN SELÜLİTLERİNE RTÜK'TEN CEZA

Şarkıcı Deniz Seki'nin 2012 yazında sarı bikinisiyle denize girerken çekilen, 'kilolu ve selülitli' olduğu şeklindeki haberin bir televizyon kanalında ekrana gelen magazin programında gösterilmesinin ardından gelen şikayetler üzerine RTÜK inceleme başlatmıştı. Seki'nin görüntülerini izleyen RTÜK üyeleri, vücudun belli bölgelerinin yakın çekimle büyütülerek ekrana yansıtıldığı görüntülerin yayın ilkelerine aykırı olduğu yolundaki eleştirileri yerinde bulmuştu. Televizyon kanalına Deniz Seki'nin görüntülerini yayınlaması nedeniyle o dönem 371 bin TL para cezası verilmişti.

Deniz Seki'nin photoshop uygulamadan yaptığı paylaşımda selülitleri dikkat çekti - Resim : 3

Deniz Seki'nin photoshop uygulamadan yaptığı paylaşımda selülitleri dikkat çekti ile ilgili etiketler Deniz Seki Sosyal Medya Instagram selülit
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.