Deniz Seki'nin bikinili fotoğrafı sosyal medyayı salladı! Mum gibi eridi...

Yüzündeki değişimle ve verdiği kilolarla adından söz ettiren 50 yaşındaki şarkıcı Deniz Seki, yaz sezonununu terasta açtı. Bir dönem başı kilolarıyla dertte olan Seki mum gibi eridi! 36 bedene kadar düşen şarkıcı, bikinili fotoğrafını paylaşarak fazla kilolarından kurtulduğunu gözler önüne serdi.

Son zamanlarda geçirdiği büyük değişimle dikkatleri üzerine çeken Deniz Seki'den bikinili fotoğraf geldi. Son yıllarda başı fazla kilolarıyla dertte olan ünlü şarkıcının, "Yaz sezonunu terasta açtım" notuyla paylaştığı fotoğraf karesi magazin gündemine bomba gibi düştü. İki buçuk ayda 22 kilo veren Seki'nin son hali görenleri şaşkına çevirdi. Ünlü şarkıcı fotoğrafının altına, "An itibarıyla yaz sezonunu terasta açmış bulunmaktayım" notunu düştü.

Deniz Seki'nin bikinili fotoğrafı sosyal medyayı salladı! Mum gibi eridi...

PHOTOSHOP İDDİALARINA YANIT

PAylaştığı fotoğraflarına photoshop uyguladığı iddialarına ise Seki, "Katıldığım televizyon programlarında ne kadar zayıfladığım görülebilir arkadaşlar. 'Ben dünyanın en güzel kadınıyım' diye bir iddiam yok, beğenmezler olur biter. Kötü enerjilerini onlara yollayıp hepsini sevgiyle kucaklıyorum." şeklinde cevap verdi.

İşte Deniz Seki'nin çok konuşulan o fotoğraf karesi....

 Deniz Seki'nin bikinili fotoğrafı sosyal medyayı salladı! Mum gibi eridi... - Resim : 2

 MİDE KÜÇÜLTME AMELİYATI OLMUŞTU

1995 yılında birinci olduğu 'Pop Show' yarışmasına katıldığında henüz 25 yaşında ve 36 beden olan Deniz Seki, Şubat 2018’de 90 kiloya çıkınca mide küçültme ameliyatı olmuştu.

 

 



Deniz Seki'nin bikinili fotoğrafı sosyal medyayı salladı! Mum gibi eridi... ile ilgili etiketler Deniz Seki tatil Bikini Sosyal Medya tatil pozu yaz sezonu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.