Deniz Seki nasıl zayıfladı? Günden güne eriyen şarkıcı 36 bedene kadar düştü!

Son dönemde verdiği kilolarla gündeme gelen şarkıcı Deniz Seki, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerinin yorum yağmuruna tutuldu. 50 yaşındaki güzel şarkıcı 36 bedene kadar düştü. Peki Deniz Seki nasıl zayıfladı?

Kırmızı mini eteğiyle objektiflerin karşısına geçen 50 yaşındaki şarkıcı Deniz Seki adeta eridi. Fit görüntüsüyle takipçilerinin yorum yağmurunna tuttuğu Deniz Seki nasıl zayıfladı?

DENİZ SEKİ NASIL ZAYIFLADI?

Son haliyle takipçilerini şaşkına çeviren Seki'nin paylaşımı, kısa süre içinde çok sayıda sosyal medya kullanıcısı tarafından yoğun ilgi görerek gündem oldu.

d2

Günden güne eriyen Seki'ye "Zayıflama abartılı oldu galiba", "Ne olmuş sana?", "Bu kadar zayıflık olmamış, hafif balık etli daha güzelsiniz" yorumları yapıldı.

seki44

"ŞIMARMA HAKKINI KENDİMDE BULUYORUM"

Deniz Seki, 1 Temmuz'daki doğum günü sebebiyle de bir paylaşım yaptı. 

Seki, artık kendisini daha sağlıklı ve zinde hissettiğini söyleyerek şöyle konuştu: “Aynadaki görüntüm beni mutlu etmemeye başlamıştı. Zayıflamak konusundaki temel motivasyonum buydu."

"Öyle bir düzene oturdu ki her şey, artık 18.30’dan sonra bir şey yemek istemiyorum. Uyku düzenim bile değişti. Çocuklar gibi erkenden uykum geliyor. Sabah da 07:30-08:00 gibi ayaklanıyorum."

"Ameliyat olduğuma pişman mıyım; o dönem öyle gerekiyordu. Ama ameliyat yetmiyor. Mutlaka spor yapman, yediğine içtiğine dikkat etmen gerekiyor."

Seki, protein ağırlıklı besleniyor; somon, yumurta, et tüketiyor. Dışarı çıkması gerektiğinde yemeklerini yanında taşıyor. Her gün düzenli olarak yürüyüş yapıyor.

Deniz Seki nasıl zayıfladı? Günden güne eriyen şarkıcı 36 bedene kadar düştü! ile ilgili etiketler Deniz Seki deniz seki nasıl zayıfladı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.