Deniz Seki kötü haberi duyurdu! Karantinaya girdi

Son dönemde verdiği kilolarla ve değişimiyle adından söz ettiren 52 yaşındaki şarkıcı Deniz Seki, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla koronavirüse yakalandığını duyurdu. Seki, "Koronavirüs bitti sanıyorlar ama ben Kovid olmuşum" dedi.

Şarkıcı Deniz Seki koronavirüse yakalandı. Sağlık durumu hakkında bilgi veren şarkıcı ayrıca takipçilerine uyarıda bulundu.

1 milyona yakın takipçisinin bulunduğu Instagram sayfasından bir paylaşıma imza atan Seki şu ifadeleri kullandı: ''Koronavirüs bitti sanıyorlar ama ben Kovid olmuşum. Bugün karantinada 3'üncü günüm ve bugün kendimi daha iyi hissediyorum. Bu arada ilk defa Kovid oldum. Lütfen dikkat edelim, hala aramızda bu pis mikrop. Yüzüm çok halsizdi, size güzel görünmek için biraz makyaj yaptım. Hepinize çok sevgiler.''

deniz seki

Deniz Seki'nin paylaşımına Saba Tümer, Ahmet Tatlıses, Işıl Yücesoy, Yonca Lodi, Pınar Altuğ, Esra Ceyhan, Bengü, Gonca Vuslateri, Demet Şener, Işıl Reçber, Yeliz gibi ünlü isimlerin de aralarında bulunduğu çok sayıda takipçisinden 'geçmiş olsun' mesajları yağdı.

Deniz Seki kötü haberi duyurdu! Karantinaya girdi ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.