Deniz Poyraz'ın babasından teröristlere: Aslanlar!

SuperHaber programcısı Nedim Şener, Mete Yarar ile birlikte yaptığı Memleket Aşkına programında HDP İzmir İl Başkanlığı'na yapılan saldırıyı değerlendirdi. Saldırıda öldüdülen Deniz Poyraz'ın babasının PKK'lı teröristlere 'Aslanlar' dediğini belirten Şener, "Çıkıp biri PKK'ya 'Aslanlar, düşmana karşı savaşıyor' diyorlarsa, şehitlerimiz yüzümüze tükürür. Şehitlerimizin çocuklarına ne diyeceğiz?" dedi.

SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ve SuperHaber programcısı - Hürriyet yazarı Nedim Şener, “Memleket Aşkına" programının yeni bölümünde HDP İzmir İl Başkanlığı'na düzenlenen ve Deniz Poyraz isimli kadının öldürüldüğü saldırıyı konuştu.

"Bir terörist HDP binasında Deniz Poyraz'ı vahşice katletti. Terörizm budur. Siyasi amaçla yapılan bu terör eyleminin hukuk içinde hesabı sorulacaktır. Bir masum insanın böyle katledilmesi acı bir şey. Korkunç bir provokasyon." diyen Nedim Şener,  "Toplumda belli fay kırıklarını tetiklemek isteyenler yavaş yavaş amaçlarına ilerliyorlar. İstenen kaos bir türlü yaratılamıyor. Bir kaosu engellemenin en önemli yolu onu deşifre etmekten geçer. Olayı anlar ve anlatırsanız o kaos mimarları bunlardan vazgeçerler." ifadesini kullandı.

Deniz Poyraz'ın babasından teröristlere: Aslanlar!

"BU CANİNİN BU SALDIRIYI GERÇEKLEŞTİRMESİNİN İÇİNDE TEK BİR MANTIK VARDIR..."

Sözlerinin devamında Poyraz'ın babasının PKK medyasına verdiği bir röportajı gündeme getiren Şener,  "Öldürülen kızın babasına PKK'nın yayın organı mikrofon uzatıyor. O da dağdaki teröristlere 'Aslanlar' diyor... Biz bu acıyı bu yönde kullananlara cevap veriyoruz. Bir siyasi parti terör örgütüne yandaşlık yapamaz, Anayasa üzerine yemin eden bir siyasetçi terör örgütünü terör örgütü olarak görür. Demokrasi ve hukuk içinde mücadelesini verir. Ancak PKK elebaşının adını anamaz. PKK 6 bin civarında sivil katletti, bunların tamamı haklarını savunduğu Kürt kökenli vatandaşlarımız. Çıkıp da birisinin o katillere 'Aslan' demesi değerlendirilir elbette. HDP, PKK'nın siyasi koludur. Tam da kapatma davasının açıldığı süreçte bu caninin bu saldırıyı gerçekleştirmesinin içinde tek bir mantık vardır. Söylediği gibi PKK'ya duyduğu öfke değil, tam bir provokasyon." diye konuştu.

"ŞEHİTLERİMİZ YÜZÜMÜZE TÜKÜRÜR"

"Karşılığını hemen AK Parti ilçe binasına molotoflu saldırıyla gördük. Ondan sonra da ilçe başkanına silahlı saldırı yaptılar. Birisi kaosu tetiklemeye çalışıyor. " değerlendirmesinde bulunan Şener, sözlerini şöyle sürdürdü:

"HDP PKK'ya siyasi destek sağladıkça ayakta kalıyor. Bir terör örgütü siyasi desteği olmadıkça ayakta kalamaz. Tıpkı FETÖ gibi. Tıpkı yurt dışı destek gibi. ABD, hem FETÖ'ye hem PKK'ya destek veremese ayakta kalamaz. Ancak kalıyor. Uluslararası destek ve içeride siyasi destek olmadan bu örgütler ayakta kalamaz. Görev yurttaşlara düşüyor. Ben insan olarak eli kanlı bir terör örgütünün siyasi koluna oy veremem. O oy benim askerime sıkılan bir kurşuna dönüşüyor.

Çıkıp biri PKK'ya 'Aslanlar, düşmana karşı savaşıyor' diyorlarsa, şehitlerimiz yüzümüze tükürür. Şehitlerimizin çocuklarına ne diyeceğiz? 'Benim babamı katleden teröristlere birileri 'aslanlar' dedi, o teröristlerin elebaşı Öcalan'ı her hafta mecliste andılar. Sen ne yaptın? Elinden bir şey gelmiyordu, peki dilinden de mi bir şey gelmiyordu?' demezler mi?"

PROGRAMIN TAMAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ:

 

Deniz Poyraz'ın babasından teröristlere: Aslanlar! ile ilgili etiketler PKK HDP Saldırı Nedim Şener Mete Yarar SuperHaber

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.