Deniz Naki tutuklanınca CHP panikledi

Ülkemizde PKK propagandası yaptığı gerekçesiyle futboldan men edilen ve Almanya'ya kaçan futbolcu Deniz Naki, uyuşturucu kaçakçılığı ve haraç kesme suçlarından tutuklandı. Bu gelişme üzerine CHP İstanbul Gençlik Kolları, Naki için geçmişte paylaştığı destek mesajlarını sosyal medya hesaplarından kaldırdı.

Bir dönem Amed Sportif Faaliyetler'de forma giyen Deniz Naki'nin, Almanya'da şantaj, haraç ve uyuşturucu kaçakçılığı gibi suçlamalardan tutuklu bulunduğu ortaya çıktı.

Alman Welt gazetesinde yer alan haberde, Deniz Naki'nin çıkar amaçlı suç örgütü kurarak yönettiği ve bu nedenle gözaltında tutulduğu yazıldı.

''PKK'YA SEMPATİLERİNİN BULUNDUĞU YÖNÜNDE BULGULAR VAR''

Aachen Savcılığı Sözcüsü Jan Balthasar, isim vermeden iki kişinin suç örgütü kurmaktan gözaltına alındığını doğrulayarak, söz konusu kişilerin terör örgütü PKK'ya sempatilerinin bulunduğu yönünde bulgular olduğunu vurguladı.

Bu gelişmenin ardından, daha önce “İnadına Barış. Deniz Naki yalnız değildir” mesajını paylaşan CHP İstanbul Gençlik Kolları, Naki’ye destek verdiği paylaşımını sosyal medya hesabından kaldırdı.

Deniz Naki tutuklanınca CHP panikledi

ALMAN BASINININ İKİ YÜZLÜ MANŞETİ

Alman Welt gazetesi, Deniz Naki'nin “Ben Kürt olduğum için mağdurum, Türkiye’de hoşgörü yok, ayrımcılık yaşıyorum” sözlerini Kürt - Futbolcu diye servis ederken, Deniz Naki uyuşturucu ticaretinden tutuklanınca, aynı gazete haberi Türk - Futbolcu diye okuyucularına servis etti.

Deniz Naki tutuklanınca CHP panikledi - Resim : 2

 

Deniz Naki tutuklanınca CHP panikledi ile ilgili etiketler CHP PKK İstanbul uyuşturucu Almanya deniz naki
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.