"Şimdi sen git kimle helalleşirsen helalleş..." diyerek CHP'den istifa etti!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "helalleşme" adımı partisinde çözülme başlattı. Deniz Gezmiş'in kuzeni Mustafa Gezmiş, Kılıçdaroğlu'nun açılımı sonrası CHP üyeliğini sonlandırdı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Helalleşme yolculuğuna" çıkacağı yönündeki açıklaması CHP'yi karıştırdı.

Kılıçdaroğlu, bir 'helalleşme' listesi de açıklayarak, "İkna odalarına sokulan başı kapalı kızlarımızla helalleşeceğiz. Roboski ile helalleşeceğiz. Sivas, Kahramanmaraş mağdurları ile helalleşeceğiz" dedi.

"OY KAYBETTİRECEK" ÇIKIŞI

Ancak CHP liderinin bu açılımı beklediği desteği alamadı. Habertürk yazar Fatih Altaylı bugün köşesinde Kılıçdaroğlu'nun bu çıkışının CHP'ye oy kaybettireceğini savundu.

Sözcü yazarı Emin Çölaşan ise Kemal Kılıçdaroğlu'nun "helalleşme" adımı ile siyasi hayatının büyük hatalarından birini yaptığını belirtti.

CHP'DE İSTİFALAR BAŞLADI...

Diğer yandan, CHP liderinin "helalleşme" açılımına en sert tepkiler kendi partisinin üyelerinden geldi.

Deniz Gezmiş'in kuzeni Mustafa Gezmiş bugün sosyal medyada yaptığı bir açıklama ile CHP'den ayrıldığını duyurdu.

"Şimdi sen git kimle helalleşirsen helalleş..." diyerek CHP'den istifa etti!

CHP üyeliğini sonlandıran başvurusunun görsellerini paylaşan Gezmiş, "Şimdi sen git kimle helallaşırsan helalleş... Sana ben hakkımı helal etmiyorum Kemal Kılıçdaroğlu" ifadelerini kullandı.

"Şimdi sen git kimle helalleşirsen helalleş..." diyerek CHP'den istifa etti! ile ilgili etiketler CHP Deniz Gezmiş Kemal Kılıçdaroğlu helalleşme
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.