Deniz Çoban'dan Sabri Çelik yorumu!

Fanatik Gazetesi yazarı Deniz Çoban, Merkez Hakem Kurulu’nun yeni başkanı Sabri Çelik ismini nasıl değerlendirdi.

Fanatik Gazetesi yazarı Deniz Çoban, TFF Yönetim Kurulu tarafından Yusuf Namoğlu'ndan boşalan Merkez Hakem Kurulu Başkanlığı'na Sabri Çelik'in getirilmesini değerlendirdi.

Deniz Çoban ''Beklenilen bir isim değildi. Gündemdeki isimler Abdurrahman Arıcı, Kuddusi Müstüoğlu, Mustafa Çulcu idi. Bunlar tartışılıyordu hangisi Merkez Hakem Kurulu başkanı olur diye ama bir yandan Futbol Federasyon Başkanı’nın yaptığı açıklama ile Sabri Çelik ismini açıkladı. Sabri Çelik ismi tamamen sürpriz oldu. Tamamen Futbol Federasyon Başkan’ının kendi tasarrufu olarak görüyorum ve biliyorsunuz 4 ay sonra Futbol Federasyon Genel Kurulu var ve bir başkanlık seçimi yapılacak.

4 AYLIK KRİTİK SÜREÇ!

Oluşturulan kurulun başkanına ve altındaki üyelere baktığımız zaman da bu 4 aylık süreç için oluşturulmuş bir kurul gibi görüyorum. Planlanan bir geçiş süreciydi. 4 aylık kritik süreci Sabri Çelik ile geçirelim demişler. Sabri Çelik gelse ne yapacak ne yapabilir diye de bakmak lazım? Bir kere güvenini yitirmiş, özgüveni yerlerde, yönettiği maçlarda başarısız olarak Türk futbol camiasının tepkisini üzerine toplamış bir hakem camiası var. Moral ve güven olarak sıfırın altındalar. Sayı olarak yeterli hakemimiz yok o yüzden de Sabri Çelik tercih edilmiş. Kendisi hakemliğin sorunlarına içeride olduğu için vakıf ve kendince projeler geliştirmiş olabilir düşüncesiyle Sabri Çeliği getirip koymuşlar ama Sabri Çelik işinin ehlidir. İşini dört dörtlük yapma gayreti içerisindedir.

EKİP İŞİNE UYGUN İSİMLER DEĞİL!

Sabri Çelik ismiyle tertemiz bir insandır ve kimse bir şey söyleyemez. Ayrıca altındaki kurulda yer alan isimlere baktığım zaman çok değerli isimler var fakat birlikte çalışıp bir ekip ruhu ortaya çıkartacak isimler bir araya gelmemiş. Yani duyguları düşünceleri çok farklı insanlar bir araya getirilmiş. Oysaki bu iş ekip işidir ben onu eksik gördüm bu kurulda.'' diyerek yorumlarını iletti. Daha sonra yorumlarına ''Mustafa Çulcu'nun MHK başkanı olması bekleniyordu. Mustafa Çulcu belliki Sabri Çelik'in altında başkan vekili olarak çalışacak. Mustafa Çulcu'nun hakem camiasına katkı sunacağına inanıyorum çünkü Mustafa Çulcu'yu hatırlıyoruz. Basın tarafından hakemleri yakından takip eden, hakemlerin sorunlarına vakıf, geçmişte oda başkanlık yapmış bu camiaya ve o dönemde de çok başarılar yakalamış birisidir. Bu yüzden Sabri Çelik’e çok yardımları olacağını düşünüyorum.'' sözlerini kattı.

Deniz Çoban'dan Sabri Çelik yorumu! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.