Deniz Can Aktaş'tan Ahsen Eroğlu itirafı!

Menajerimi Ara dizisinin Barış ve Dicle'si Deniz Can Aktaş ve Ahsen Eroğlu, Hello dergisine kapak oldu. Başarılı oyuncu Deniz Can'dan Ahsen Eroğlu itirafı gelince sosyal medyada gündem oldu.

Deniz Can Aktaş'ın Menajerimi Ara dizisinden rol arkadaşı Ahsen Eroğlu hakkında itirafı, sosyal medyada gündem oldu. Hello dergisine kapak olan ikili, uzun sürecek bir arkadaşlığın başladığının altını çizdi.

DENİZ CAN AKTAŞ'TAN AHSEN ROĞLU İTİRAFI!

Menajerimi Ara'nın yıldızları Deniz Can Aktas¸ (Barış) ve Ahsen Erogˆlu (Dicle) Hello'ya kapak oldu. Deniz Can Aktaş, "Ahsen'i ilk gördüğüm günden beri çok iyi anlaşıyoruz" diyerek itirafta bulundu.

Ahsen Eroğlu, partneri Deniz Can Aktaş hakkında, "Tanıyabilecegˆiniz en efendi insanlardan biri Deniz Can, bana saglıklı beslenmeyi öğretiyor bu gu¨nlerde. Karakterlerimizin de bizim de enerjimiz ilk günden beri çok güzel tuttu. Bu da bizi mutlu ediyor. Uzun sürecek bir arkadaşlığımızın olacağına inanıyorum. İkimiz de sporu çok seviyoruz ve çalışırken kendimizi rahat hissediyoruz." ifadelerini kullandı.

Deniz Can Aktaş'tan Ahsen Eroğlu itirafı! ile ilgili etiketler Star TV Deniz Can Aktaş ahsen eroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.