Deniz Çakır'ın sevgilisinden dikkat çeken mesaj!

Özel hayatında yaşadığı olaylarla sık sık magazin gündemini meşgul eden Deniz Çakır, bu nedenle başrolünde olduğu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın kadrosundan çıkartılmıştı. Çakır'a bir destek de sevgilisinden geldi.

Dizinin yapımcısı Raci Şaşmaz'ın özel hayatındaki çalkantıları sebebiyle dizinin kadrosundan çıkarılan Deniz Çakır'a destek yağıyor.

Dizideki rol arkadaşı Oktay Kaynarca'dan sonra Çakır'ın sevgilisi Güvenç Dağüstün de sosyal medya hesabından destek paylaşımı yaptı.

 EN BÜYÜK DESTEK SEVGİLİSİNDEN GELDİ

Dağüstün, sevgilisi ile olan fotoğrafının altına, "Emeğin değerini çok iyi bilen, "Türkiye'de kadın olmak"tan nasibini almış canım sevgilim! Omurgalı, onurlu, dik duruşun bir çok kişiye örnek olsun. Seninle gurur duyuyorum. O büyük ustanın dediği gibi: "En güzel günlerimiz, henüz yaşamadıklarımız..." diye not düştü.

Deniz Çakır'ın sevgilisinden dikkat çeken mesaj!

 

Deniz Çakır'ın sevgilisinden dikkat çeken mesaj! ile ilgili etiketler Deniz Çakır Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz güvenç dağüstün kovulma Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.