Deniz Çakır'a bir haftada 6 teklif!

ATV'nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan ayrılan ünlü oyuncu Deniz Çakır, yeni projeye hazırlanıyor.

Deniz Çakır, 7 yıl önce İffet dizisinde birlikte çalıştığı Gold Film'in 'Vurgun' adlı yeni projesinde başrol oynamaya hazırlanıyor.

BÖLÜM BAŞI 80 BİN TL ALACAK

TMC Film'in Muhteşem İkili yapımına da imza atan başarılı kalemler Başar Başaran ve Emre Özdür'ün yazdığı dizide Çakır, Erkan Petekkaya ile başrolü paylaşacak. Ünlü yıldızın önce Show TV'nin dizi listesinde görünen ancak daha sonra FOX'a transfer olan yeni projesinden bölüm başına alacağı ücretin ise 80 bin TL olduğu konuşuluyor.

 AYNI HAFTA İÇİNDE 6 TEKLİF

Öte yandan üç sezon boyunca Meryem Çakırbeyli karakterine hayat verdiği Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden yaz sonunda ayrılan ve içerde kalan bütün ödemesini toplu olarak alan Çakır'a aynı hafta içinde 6 dizi teklifinin birden geldiği de konuşuluyor. Gelen tekliflerden birinin Avlu olduğu ancak ünlü oyuncunun bütçe konusunda yapım şirketiyle anlaşamadığı da kulislerde dolaşan bilgiler arasında yer alıyor.

 

Deniz Çakır'a bir haftada 6 teklif! ile ilgili etiketler Deniz Çakır yeni proje
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.