Deniz Çakır kavga sonrası karakolluk oldu!

Ünlü oyuncu Deniz Çakır, aşk yaşadığı Güvenç Dağüstün'le bir gece kulübünde eğlenirken, Çakır'ın eski bir arkadaşı ve sevgilisi arasında tartışma çıktı.


Oyuncu Deniz Çakır ile 4 aydır aşk yaşadığı müzisyen Güvenç Dağüstün, Bodrum'da tatilde. Çift önceki akşam bir mekana eğlenmeye gitti. Kulübe bir süre sonra Deniz Çakır'ın eski arkadaşı Volkan Yüksel geldi. Bu sırada soğuk rüzgarlar esti. İddiaya göre; Deniz Çakır buz kesti, sevgilisinin kulağına bir şeyler söyledi. Gerginlik büyüdü, tartışma çıktı.

Deniz Çakır kavga sonrası karakolluk oldu!

"BURAYI TERK ET YOKSA SANA GÜNÜNÜ GÖSTERİRİM"

Deniz Çakır, sevgilisi Güvenç Dağüstün ve Volkan Yüksel gecenin sonunda karakolluk oldu. İfadesi alınan Volkan Yüksel şunları söyledi: ''Deniz beni görünce 'İ..E geldi' diyerek sevgilisinin kulağına bir şeyler söyledi. Sevgilisi Güvenç de iki kişiyle masamıza geldi. 'Burayı terk et yoksa sana gününü gösteririm' diye bağırdı. Beni kollarımdan tutup dışarı atmaya çalıştı.'

Deniz Çakır kavga sonrası karakolluk oldu! - Resim : 2

Deniz Çakır kavga sonrası karakolluk oldu! ile ilgili etiketler Deniz Çakır Kavga sevgilisi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.