Deniz Çakır eski sevgilisinin zorlama hapsini istedi!

Oyuncu Deniz Çakır, Bodrum'da yeni sevgilisi ile gittiği mekanda, eski sevgilisi Yüksel Volkan karşılaşmış, ikili arasında yaşanan tartışma kavgaya dönüşünce taraflar karakolluk olmuştu. Bu gelişmenin ardından Çakır, Yüksel Volkan'ın kendisine 1 ay süreyle yaklaşmamasına ilişkin mahkeme kararı aldırmıştı. Çakır, bu karara uymadığı gerekçesi ile bir kez daha mahkemeye başvurdu.

Geçtiğimiz günlerde Bodrum’da bir mekâna sevgilisi Güvenç Dağüstün’le giden oyuncu Deniz Çakır’ın, aynı mekânda bulunan eski sevgilisi Yüksel Volkan’la tartıştığı ileri sürülmüş ve aralarındaki kavganın karakolda bittiği ileri sürülmüştü.

Akşam Life'ın haberine göre; Deniz Çakır, olayın ardından mahkemeye başvurarak Yüksel Volkan’ın, 1 ay kendisine yaklaşmama kararı aldırmıştı.

Çakır'ın, mahkemeye tekrar giderek hem koruma kararının uzatılmasını hem de Yüksel Volkan’ın, koruma tedbirine uymadığını bildirdi.

Mahkeme'nin başvuru üzerine koruma tedbirinin 3 ay uzatılmasına karar verdiği belirtildi.

Çakır'ın başvurusu doğrultusunda Mahkeme Yüksel Volkan'ın önceki koruma tedbirine uymadığına kanaat getirirse en az 3 gün olmak üzere zorlama hapsine karar verebilecek. 

Deniz Çakır eski sevgilisinin zorlama hapsini istedi! ile ilgili etiketler Deniz Çakır yüksel volkan güvenç dağüstün
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.