Deniz Çakır, başörtülü kadınlara ne dedi? Kimdir?

Deniz Çakır başörtülü kadınlara ne dedi? Gündemde Deniz Çakır'ın başörtülü kadınlara sözlü tacizde bulunduğu iddia edildi. Fox TV'de yayınlanacak Vuslat dizisi ile Deniz Çakır ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Peki Deniz Çakır başörtülü kadınlara ne dedi? Detaylar haberimizde...

Deniz Çakır başörtülü kadınlara ne dedi? Deniz Çakır özel yaşamı nedeniyle kısa bir süre önce Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden çıkarıldı. Deniz Çakır'ın bir kafede başörtülü kadınlara sözlü tacizde bulunduğu iddia edildi. Peki Deniz Çakır başörtülü kadınlara ne dedi? Merak edilen detaylar haberimizde...

Özel hayatı ve alkol problemi nedeniyle Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin kadrosundan çıkarılan oyuncu Deniz Çakır, ünlü bir AVM'de popüler bir kafede sarhoş halde başörtülü kadınları taciz etti.

Deniz Çakır, başörtülü kadınlara ne dedi? Kimdir?

“BURASI ARABİSTAN MI? NE GEZİYORSUNUZ BURADA!”

Çakır, yan masada sohbet eden 6 başörtülü kadına “Burası Arabistan mı? Ne geziyorsunuz burada!” diyerek rahatsız etti.

Sabah'ın haberine göre Çakır, masadaki kadınların tüm itirazlarına rağmen onların fotoğraflarını çekmeye başladı.

MEKANDAKİLER TEPKİ GÖSTERDİ

Oradaki herkes gibi Çakır'ın iki arkadaşı da büyük şok yaşadı. İki kadın çaresizce ve utanç içinde tacize uğrayan masadakilerden özür diledi. Bu arada mekanda bulunanlar arasındaki birkaç kişi bu çirkin sözlerden dolayı Çakır'a tepki gösterip "Kendinize gelin!" dedi. Mekanın personeli ise arabuculuk görevi yapıp ortamı yatıştırmaya çalıştı.

DENİZ ÇAKIR

Deniz Çakır, 31 Aralık 1982 tarihinde Ankara‘da doğdu. Aslen Trabzonlu olan güzel oyuncu, liseyi Ankara’da Ayrancı Süper Lisesi’nde okudu. • Deniz Çakır, 31 Aralık 1982 tarihinde Ankara‘da doğdu. Aslen Trabzonlu olan güzel oyuncu, liseyi Ankara’da Ayrancı Süper Lisesi’nde okudu. Yüksek öğrenimini ise Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nde tamamladı. KKonservatuvar öğrencisi iken Ankara Radyosu‘nda, radyo tiyatrosu yaptı ve radyo reklamı seslendirdi. 2004 yılında okuldan mezun olunca İstanbul‘a taşındı. 2004 yılında Birol Güven yapımı, Hülya Avşar ve Cihan Ünal‘ın başrollerini paylaştıkları “Kadın İsterse” adlı dizide Deniz Çakır, Alev rolüyle ilk televizyon deneyimini yaşadı.

2006 yılında Reşat Nuri Güntekin‘in aynı adlı romanından günümüze uyarlanan ve Halil Ergün, Fahriye Evcen, Güven Hokna, Bennu Yıldırımlar, Tolga Karel, Gökçe Bahadır, Caner Kurtarangibi oyuncuların rol aldığı “Yaprak Dökümü” adlı dizisinin kadrosunda yer alan Deniz Çakır, Ferhunde karakteri hafızalara kazındı. 2013 yılı Ocak ayının ilk haftasında “Muhteşem Yüzyıl” dizisine katılarak Şah Sultan karakterine hayat verdi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde bir mafya adamının eşi olarak izleyici karşısına çıkmaya devam eden Deniz Çakır, Bütün Kadınların Kafası Karışıktır isimli tiyatro oyunu aracılığıyla da tiyatroseverlerle buluşuyor.

Deniz Çakır, başörtülü kadınlara ne dedi? Kimdir? ile ilgili etiketler Deniz Çakır
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.