Deniz Bulutsuz kimdir?

Son günlerde ünlü oyuncu Ozan Güven'in darp ettiği iddaları ile adı anılan Deniz Bulutsuz'un hayatı merak konusu oldu. Eski sevgilisi Ozan Güven tarafından şiddete maruz kalan Deniz Bulutsuz'un oynadığı diziler ve filmler ve diğer sorularınızın cevapları haberimizde...

Yaklaşık bir yıldır birlikte olduğu Ozan Güven tarafından darp edildiği iddaları ile gündemde olan Deniz Bulutsuz'un hayatı merak konusu oldu. Bu iddaalar karşısında sessiz kalan Güven'in eski kız arkadaşı Deniz Bulutsuz kimdir? Kaç yaşındadır?

Deniz Bulutsuz kimdir?

DENİZ BULUTSUZ KİMDİR

Geçtiğimiz haftalarda doğum günü kutlaması nedeniyle sosyal medyadan Ozan Güven için paylaşım yapan Deniz Bulutsuz, son günlerde ise şiddet gördüğü iddiaları ile gündemde yer almaya başladı.

1992 doğumlu olan Deniz Bulutsuz, Galatasaray Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı bölümü mezunudur. Bulutsuz, Vogue ve GQ dergilerinin özel projeler ekibinde çalışmıştır.

Deniz Bulutsuz kimdir? - Resim : 2

OZAN GÜVEN KİMDİR

1975 yılında Almanya'da doğan Ozan Güven, Mimar Sinan Üniversitesi Modern Dans Bölümü'nden mezun oldu.

İzmir Belediye Konservatuarı'nda oyunculuk dersleri aldı ve ardından Şahika Tekand Tiyatrosu’nda çalıştı.

İkinci Bahar, Koçum Benim, Çiçeği Büyütmek, Aslı ile Kerem, Bir İstanbul Masalı, Canım Ailem ve Muhteşem Yüzyıl gibi televizyon dizilerinde rol almıştır.

GORA, AROG, Yahşi Batı ve Pek Yakında sinema filmlerinde yakın arkadaşı Cem Yılmaz ile birlikte rol almıştır.

2005 yılında, İkinci Bahar dizisi sırasında tanıştığı yönetmen Türkan Derya ile evlendi. Ali Aziz isminde 1 çocukları var. 2010 yılında Türkan Derya ile boşandılar.

Deniz Bulutsuz kimdir? ile ilgili etiketler Ozan Güven Deniz Bulutsuz kimdir kaç yaşında hayatı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.