Deniz Baysal, ünlü şarkıcıyla dünyaevine giriyor!

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin final yapmasının ardından savcı Derya rolüyle Söz dizisine transfer olan güzel oyuncu Deniz Baysal, Kolpa Grubu'nun solisti Barış Yurtçu'nun evlilik teklifini kabul etti.

Bu sezon ise Söz dizisine Savcı Derya olarak katılan oyuncu Deniz Baysal evlenme kararı aldı. Kolpa grubunun solisti Barış Yurtçu ile beraberlik yaşayan Baysal, sevgilisinin evlilik teklifini kabul etti.

EVLİLİK YOLUNDA İLK ADIMI ATTI

2 yılı aşkın bir süredir birlikte olan ve Kolpa grubunun solisti Barış Yurtçu ile beraberlik yaşayan Baysal, sevgilisinin evlilik teklifini kabul etti. Yakın arkadaşlarıyla kutlama yapan güzel oyuncu, sevgilisinin sürpriz evlilik sosyal medya hesabı Instagram'dan fotoğraf paylaşarak "Evet evet evet" notunu yazdı.

Deniz Baysal, ünlü şarkıcıyla dünyaevine giriyor!

AŞKLARINI DOLU DİZGİN YAŞIYORLAR

Düğün hazırlıkları hakkında bilgi paylaşmayan Deniz Baysal, ve Barış Yurtçu, sosyal medya hesaplarından sık sık paylaşım yapıyor. İşte onlardan bazıları...

Deniz Baysal, ünlü şarkıcıyla dünyaevine giriyor! - Resim : 2

Deniz Baysal, ünlü şarkıcıyla dünyaevine giriyor! - Resim : 3

Deniz Baysal, ünlü şarkıcıyla dünyaevine giriyor! - Resim : 4

Deniz Baysal, ünlü şarkıcıyla dünyaevine giriyor! ile ilgili etiketler Deniz Baysal Düğün Barış Yurtçu evlilik teklifi kolpa
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.