Deniz Baysal kimdir? Kaç yaşında?

Star TV'nin geçtiğimiz yıl final yapan dizisi Fazilet Hanım'ın Kızlarında canlandırdığı Hazan karakteriyle büyük beğeni toplayan aynı zamanda oynadığı birçok dizideki karakterleriyle adından söz ettiren Deniz Baysal, Barış Yurtçu ile dünya evine girdi. Peki, Deniz Baysal kimdir? Kaç yaşında? Detaylar haberimizde...

Star TV'nin Söz dizisinin Savcı Deryası ve Fazilet Hanımın Kızları dizisinin Hazan'ı olarak tanıdığımız, son zamanlarda en çok konuşulan isimlerden biri Deniz Baysal oldu. Güzelliğiyle ve can verdiği karakterleri yansıtmasıyla bilinen oyuncu, Kolpa grubunun solisti Barış Yurtçu ile dünya evine girdi. Çeşme'de gerçekleşen düğüne ünlü çiftin yakınları ve dostları katıldı. Düğünden kareler sosyal medyada paylaşıldı. Peki, Deniz Baysal kimdir? Kaç yaşında? Detaylar haberimizde...

Deniz Baysal kimdir? Kaç yaşında?

DENİZ BAYSAL KİMDİR?

Deniz Baysal 5 Nisan 1991'de İzmir'de dünyaya gelmiştir.İlköğrenimini Karşıyaka İlköğretim Okulu'nda tamamladı. Teğmen Ali Rıza Akıncı Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. 10 yıl boyunca Karşıyaka Belediye Tiyatrosu'nda görev aldı. Hâlen Celal Bayar Üniversitesi'nde uluslararası ticaret okumaktadır.

İlk olarak "Derin Sular", "Bitmeyen Şarkı", "Babalar ve Evlatlar" gibi bazı dizilerde roller aldı. "Aşk, Ekmek, Hayaller" adlı dizide canlandırdığı Karaca Yılmaz rolü ile tanınmaya başladı. 2014 yaz ayında başlayan "Kaçak Gelinler" adlı dizide canlandırdığı Kainat Gencer karakteri ile geniş bir hayran kitlesi kazandı. Show TV'de başlayan "Beyaz Yalan" adlı dizide birbirine sadece yüz olarak benzeyen, karakterleri ve yaşamları tamamen farklı Alara Korel ve Melek Yılmaz adlı iki genç kızı canlandırmıştır. 2017-2018 yılları arasında Yapımı Avşar Yapım olan "Fazilet Hanım ve Kızları" dizisinde başrol karakteri olan Hazan Çamkıran'ı canlandırdı. Son olarak Söz dizisinde başrol Savcı Derya Duman karakterini oynadı.

Deniz Baysal kimdir? Kaç yaşında? ile ilgili etiketler Star TV Söz 2019 Deniz Baysal dizi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.