Deniz Baykal aylar sonra TBMM'de yemin etti!

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal seçimden aylar sonra TBMM'ye geldi. Baykal bugün saat 14.00'te genel kurulda yemin etti. Baykal'a yemini sırasında kulaklık aracılığı ile oğlunun yardımcı olduğu belirtildi.

24 Haziran seçimlerinde CHP'den Antalya Milletvekili seçilen Deniz Baykal, sağlık sorunları nedeniyle Meclis'te 7 Temmuz 2018’de yapılan 27. Dönem Milletvekili Yemin Töreni’ne katılamamıştı.

Tecrübeli siyasetçi uzun süre sonra bugün TBMM'ye geldi. İşte Baykal'ın Meclis'e gelişine ait ilk görüntü...

Deniz Baykal aylar sonra TBMM'de yemin etti!

Baykal 14.00'da Genel Kurul oturumunun başında kendisi için özel olarak hazırlanmış platformdan kürsüye gelerek yeminini gerçekleştirdi.

Baykal'ın yemin sırasında heyecanlı olduğu bu nedenle sesinin titrediği görüldü. Yemin sırasında oğlunun fotoğraftada görülen kulaklık yardımı ile Baykal'a metin konusunda destek olduğu belirtildi.

KIZI, BAYKAL'IN ANTALYA'YA DÖNECEĞİNİ AÇIKLAMIŞTI

Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal, babasının Ankara'daki tedavisinin 1 Nisan'da tamamlanmasının öngörüldüğünü açıklamıştı.

Babasının daha sonra Antalya'ya döneceğini belirten Aslı Baykal, Baykal'ın kendisinin de yaşadığı Kepez ilçesinde ormanlık alan içinde bulunan Duacı Köyü'ndeki evinde istirahat halinde olacağını kaydetti.

Deniz Baykal aylar sonra TBMM'de yemin etti! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.