Kayserispor'da Deniz Alibec 6 hafta yok

Kayserispor'un Rumen golcüsü Denis Alibec, 6 hafta sahalardan uzak kalacak. Tecrübeli golcü tam iyileştim derken yine sakatlandı. 2-0'lık Medipol Başakşehir maçında golleri atan ancak sakatlanan Alibec, kritik süreçte takımını yalnız bırakacak.

Kayserispor'un Romanyalı golcüsü Denis Alibec, 6 hafta forma giyemeyecek. Sarı-Kırmızılılar yeni hocası Dan Petrescu yönetiminde iç sahada çıktığı ilk maçta Medipol Başakşehir'i 2-0 mağlup ederken 2 golü atan 30 yaşındaki futbolcu, sakatlanarak oyuna devam edememişti.

Kulüpten yapılan açıklamada, Rumen golcüde, tendon ve orta derecede kas yaralanması tespit edildiği belirtildi. Alibec'in yaklaşık 6 hafta sonra takımla çalışmalara başlayabileceği ifade edildi.

Sezon başında Romanya'nın Astra Giurgiu takımından 1 milyon euro bonservis ödenerek transfer edilen tecrübeli santrfor, Başakşehir maçında ilk gollerini atmıştı. Kasım-Aralık döneminde koronavirüs kaptığı için takımdan ayrı kalan ve form tutması zaman alan Alibec, Samet Aybaba döneminde kulübeye mahkum olmuştu. Gazaintep FK maçında iyileşmediği için forma giyemeyen Denis Alibec, kritik Başakşehir sınavında Petrescu'yla ilk 11'e dönmüştü.

 Kayserispor'da Deniz Alibec 6 hafta yok

Beşiktaş maçında sakatlanan Portekizli sol bek Miguel Lopes'in ise arka adalesinde orta derecede yaralanma tespit edildiği ve oyuncunun 1 hafta sonra idmanlara katılabileceği bildirildi.

Rumen kaleci Silviu Lung'un da daha önce tendon yaralanması olduğu hatırlatılarak, rehabilitasyonuna devam edilen futbolcunun haftaya antrenmanlara başlamasının öngörüldüğü kaydedildi.

Kayserispor'da Deniz Alibec 6 hafta yok ile ilgili etiketler Kayserispor Denis Alibec Dan Petrescu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.