Kayserispor'un golcüsü Denis Alibec'in koronavirüs testi pozitif çıktı

Süper Lig'in 10. haftasında sahasında pazartesi akşamı oynayacağı Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarını sürdüren Hes Kablo Kayserispor'da gerçekleştirilen koronavirüs testi sonrasında 2 futbolcunun testinin pozitif olduğu tespit edildi. Sarı-Kırmızılılar'ın yeni golcüsü Deniz Alibes, koronavirüse yakalandı.

Kayserispor'da 2 futbolcunun koronavirüs testi pozitif çıktı. Sarı-Kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüzde yapılan Koronavirüs (Covid-19) taramasında 2 futbolcumuzda sonuç pozitif çıkmıştır. TFF ve Sağlık Bakanlığı’nın ilgili izolasyon protokolü titizlikle uygulanmakta ve tedavi süreçleri devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyururuz" denildi.

Edinilen bilgilere göre, Kayserispor'da yeni transferlerden Rumen golcü Denis Alibec ile Nurettin Korkmaz'ın koronavirüs test sonucu pozitif çıktı. Daha önce de Wilfried Kanga, koronavirüse yakalanmış ve tedavi olduktan sonra takıma katılmıştı.

Kayserispor'un golcüsü Denis Alibec'in koronavirüs testi pozitif çıktı ile ilgili etiketler Kayserispor Denis Alibec
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.