Deniz Akkaya'yı hapse attıran Selin Ciğerci annesinin fotoğrafını paylaştı! Eşi Gökhan Çıra destek verdi

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, aldırdığı tedbir kararına uymadığı için cezaevine giren manken Deniz Akkaya ile ilgili sessizliğini bozdu. Selin Ciğerci kendisine gelen eleştirilerin ardından sosyal medyada bir açıklama yayınladı. Ciğerci'nin paylaşımına pek çok ünlü isim yorum yaparken, 2019 yılında evlendiği eski futbolcu eşi Gökhan Çıra ise kayıtsız kalmadı.

2017 yılında cinsiyet değiştirme ameliyatı olan ve taşıyıcı anne yöntemiyle çocuk sahibi olmak isteyen 37 yaşındaki Selin Ciğerci’ye tepki gösteren Deniz Akkaya yaptığı paylaşımlarla devam edince, Ciğerci, Deniz Akkaya hakkında tedbir kararı çıkarttırmıştı. Karara uymayan Deniz Akkaya, Selin Ciğerci hakkında konuşmaya devam edince tedbir kararını hiçe saydığı için 3 gün zorlama hapis cezasına çarptırılmıştı.


SELİN CİĞERCİ SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Dün hapse giren Akkaya'nın ardından sosyal medyadan kendisine yapılan olumsuz eleştirilere sitem eden ve anne babasının bu haberlere çok üzüldüğünü açıklayan Selin Ciğerci, annesinin fotoğrafını paylaşarak sessizliğini bozdu.

Deniz Akkaya'yı hapse attıran Selin Ciğerci annesinin fotoğrafını paylaştı! Eşi Gökhan Çıra destek verdi

Ciğerci, Instagram hesabından annesiyle birlikte çekilen karesini paylaşarak şu açıklamayı yaptı;


"Benimde bir annem var. Bugün annemle fotoğraf paylaşmak istedim. İçimden geldi... 60 yaşında bir annem, 70 yaşında babam var, mavişim... Dünden beri annemle öyle çok konuştuk ki... Dün bütün komşularımız, teyzemler annemdeydi, iyi değildi, gece yanındaydım. Biz böyle şeylere alışık insanlar değiliz. Annem taze fasulye, pilav bundan anlayan bir kadındır... Babamda bu hayata çalışmaya gelmiş 6 yaşından beri... İkisi de ne karakol, ne mahkeme bilir. Kimse neler yaşadığımı bilmiyor, belli etmiyorum. Yeni ürün çıkardım, annem herkesten önce arar tebrik ederdi, konusu geçmedi. Herkesin bir ailesi evladı var, ülkemizin bin bir türlü kanayan yarası var. Lütfen artık mutlu yaşamaya çalışsın herkesin bir sınavı var bu dünyada. Günah ben bu dünyaya hep mi mücadele etmeye geldim, tek isteğim aile hayatı düzenli edepli ve her şeyden uzak kendi halimizde. Ve işim, sorumluluklarım her şey olacağına varır. Ben neler atlatmadım. Bu da geçer derim, üzüntülerimi belli etmiyorum. Herkes iyi olsun mutlu olsun ölümlü dünya... İyi ki varsınız sizi seviyorum."

Deniz Akkaya'yı hapse attıran Selin Ciğerci annesinin fotoğrafını paylaştı! Eşi Gökhan Çıra destek verdi

Ciğerci'nin eşi Gökhan Çıra da o paylaşımın altına şu notu düştü; "Herkes kalbinin ekmeğini yer canım eşim. Kimsenin umrumuzda olmadığını hala anlamadılar. Soldan girip sağdan çıktığını anlamadılar. Anlayacaklar, seni seviyorum canımın içi"

 Deniz Akkaya'yı hapse attıran Selin Ciğerci annesinin fotoğrafını paylaştı! Eşi Gökhan Çıra destek verdi

 

 

Deniz Akkaya'yı hapse attıran Selin Ciğerci annesinin fotoğrafını paylaştı! Eşi Gökhan Çıra destek verdi ile ilgili etiketler Selin Ciğerci Deniz Akkaya hapis cezaevi gökhan çıra hapis cezası
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.