Deniz Akkaya'ya hakaret davası!

Seren Serengil ve annesi Nevin Teoman, eski model Deniz Akkaya hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına giderek suç duyurusunda bulundu.

Serengil ile Teoman, sosyal medyadan “Sen demode bir kadınsın”, “Annenle para işletiyorsunuz” gibi hakaret içerikli paylaşımlar yaptığı iddiasıyla eski model hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

BİLGİSAYARINA EL KOYULSUN

Anne-kızın avukatı Esennur Ezgi dava dilekçesinde şu ifadelere yer verdi: “Şüpheli bu eylemini bilgisayar aracılığıyla gerçekleştirmiştir. Delilleri yok etme ihtimali vardır. Bu nedenle bilgisayarına da el koyulmasını istiyoruz. Alenen hakaret suçunu işleyen şüpheli Deniz Akkaya’nın cezalandırılması için soruşturma yapılarak hakaret, iftira ve kişilik haklarını ihlalden kamu davası açılsın.”

Deniz Akkaya'ya hakaret davası! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.