Deniz Akkaya'nın fotoğrafı eleştiri yağmuruna tutuldu!

Ünlü model Deniz Akkaya sosyal medya hesabında paylaştığı son fotoğrafıyla takipçileri şoke etti. Akkaya'nın bir takipçisi "Senin yüzüne ne olmuş böyle ya fotoğrafı görünce irkildim." yorumunda bulundu.

Güzel model Deniz Akkaya, son haliyle takipçilerini korkuttu. Akkaya'nın takipçileri yorumlarıyla fotoğrafı beğenmediklerini belli etti.

"FOTOĞRAFI GÖRÜNCE İRKİLDİM"

Deniz Akkaya'nın son hali takipçilerini şaşkına uğrattı. Takipçileri Akkaya'nın son fotoğrafını beğenmeyerek estetikli ve makyajlı fotoğrafını eleştiri yorum yağmuruna tuttular. Akkaya'nın bir takipçisi fotoğrafa, "Senin yüzüne ne olmuş böyle ya fotoğrafı görünce irkildim." yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, "O nasıl bir kafa ya nirvanaya ulaşmış resmen." yorumunu yaptı.

Deniz Akkaya'nın fotoğrafı eleştiri yağmuruna tutuldu!

ELLERİ GÜNDEM OLMUŞTU

Geçtiğimiz günlerde Akkaya'nın elleri sosyal medyada gündem olmuştu. Ünlü model, paylaştığı fotoğraflarda eline dikkat eden ve bu yönde yorum yapan takipçilerine "Fotoğrafları yüzde 8000 büyütüp hata arayıp en sonunda ellerime takılanlara... Ellerim hep böyle idi benim; yağ oranı düştükçe dahada belirginleşir damarlar. Takılmayın o konuya. Bugün tüm dünyada sporcu kadınların ve adamların hatta birçok takip ettiğiniz unlu namzetin eller bu halde. Bende isterim böyle pamuk gibi yumuşacık eller ama böyle omuza böyle eller, saygılar" şeklinde cevap vermişti.

Deniz Akkaya'nın fotoğrafı eleştiri yağmuruna tutuldu! - Resim : 2

Deniz Akkaya'nın fotoğrafı eleştiri yağmuruna tutuldu! ile ilgili etiketler Deniz Akkaya
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.