Deniz Akkaya'nın başörtülüleri aşağılayan sözleri tepki çekti

Uçankuş TV'de ekrana gelen Canlı Masa programında görücü usulü evliliği konuşan Sevda Türküsev ile Deniz Akkaya birbirine girdi. Akkaya'nın tartışma esnasında söylediği "Bir sürü kapalı insan terapi görüyor" ifadesi tepki çekti.

Uçankuş TV'de hafta içi her gün yayınlanan Canlı Masa programında görücü usulü evlilik konusu açıldı. Sevda Türküsev, görücü usulü evliliğin ülkemizin bir değer olduğunu ve görücü usulü evlilikler azaldıktan sonra şiddetin arttığını söyleyince ortalık karıştı.

"TEN UYUMU DİYE BİR SAÇMALIK YOK"

Canlı yayında söz alan Sevda Türküsev, "Görücü usulü evlilik bitti ve serbest yaşama başlandı. Bununla da kadına şiddet ve cinayet arttı. Ten uyumu diye bir saçmalık yok. Deniz hanım siz desteklemiyorsunuz diye bu ülkenin bu değerine laf söyleyemezsiniz. Siz evlilik öncesi ilişkiyi öneren bir insansınız ben de bunu desteklemiyorum" diyerek Deniz Akkaya ile tartıştı.

"BİR SÜRÜ KAPALI İNSAN GELİP TERAPİ GÖRÜYOR"

Türküsev'e "Bir sürü kapalı insan gelip terapi görüyor. Saçma sapan ilişkilere giriliyor. Bu ne bağnazlıktır. Bağnazlığın da bir seviyesi olsun" şeklinde yanıt veren Deniz Akkaya ise şu ifadeleri kullandı:

"İnsanlar birbirini tanıyacak, flört edecekler. Tabi ki de iki kişi birbirine uyumlu mu diye birbirine bakacak. Benim anam babam benim gideceğim adamın huyuna değil malına bakar. Ben böyle bir şey kabul edemiyorum. Sizin eskiden böyle bir şey yok demeniz çok trajikomik. Görücü usulü evlenmek kadar kötü bir şeyi nasıl desteklersiniz? Görücü usulü gibi bir avamlığı ben destekleyemem. Senin dediğin görücü usulünde kadına fikri sorulmuyor. Bu adamla ben evleneceğim, ben yatağa gireceğim, ben çocuk yapacağım buna niye anam babam karar veriyor? Yazıklar olsun, kız çocuklarını mahveden zihniyetler sizsiniz işte."

Akkaya'nın başörtülüleri hedef alan 'terapi görüyorlar' iddası büyük tepki çekti.

PROGRAMLA YOLLARI AYRILDI

Öte yandan bu tartışmadan sonra Akkaya'nın program ile yollarının ayrıldığı öğrenildi. 

Sosyal medya hesabından açıklamalar yayınlayan Akkaya, şu ifadeleri kullandı:

"Tartışmanın ne olduğundan bihaber, tartışmayı karşı tarafı hedef göstermeye çalışmak olarak algılamış, özele girerek genel toplumun değer yargıları imiş gibi göstermeye çalıştığı bazı eski ritüeller ile kişisel menfaat peşinde koşanlara bugün avukatım Sinan Civriz ile işlem başlattığımızı bilmenizi isterim.Yayıncılık, fikirlerin tartışılması gereken bir ortamdır. Keza üzülerek belirtmek isterim ki özele girersek türlü kurumdan veto yemiş bu şahısın kalbi elbet çok kırıldı.Biz yine hukuki süreçte davamıza devam edeceğiz. Belden aşağı vurmak bizim işimiz değildir"

'SARAYIN SOYTARISI'

Daha sonra eski bir haberi paylaşan Akkaya, Türküsev'e 'Sarayın soytarısı' diye hakaret etti.

İşte o paylaşımlar:

Deniz Akkaya'nın başörtülüleri aşağılayan sözleri tepki çekti

Deniz Akkaya'nın başörtülüleri aşağılayan sözleri tepki çekti - Resim : 2

Deniz Akkaya'nın başörtülüleri aşağılayan sözleri tepki çekti ile ilgili etiketler Deniz Akkaya evlilik Uçankuş TV tartışma Sevda Türküsev görücü usulü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.