Deniz Akkaya'dan kızı Ayşe'nin babası Efe Önbilgin'e zehir zemberek sözler! ''Dolandırıcılığa maruz kaldık''

Manken Deniz Akkaya, eski sevgilisi ve kızı Ayşe'nin babası olan iş insanı babası Efe Önbilgin ile yeniden davalık olduklarını açıkladı. Daha önce Deniz Akkaya'nın sosyal medya hesabından kızlarının bikinili fotoğraflarını paylaşması nedeniyle Aile Mahkemesi’ne başvuran ve Akkaya’nın çocuklarının fotoğraflarını ticari ve reklam amaçlı kullandığını ileri süren Önbilgin bir kez daha soluğu mahkemede aldı.

Deniz Akkaya'nın eski sevgilisi Efe Önbilgin, 12 yaşındaki kızları Ayşe'nin bikinili fotoğraflarını Deniz Akkaya’nın sosyal medyada paylaşması üzerine Aile Mahkemesi’ne başvurmuş ve fotoğraflarını ticari ve reklam amaçlı kullandığını ileri sürmüştü. Yurt dışında yaşayan iş insanı Efe Önbilgin, kızı Ayşe'nin bikinili fotoğraflarının paylaşılmasının engellenmesi için Deniz Akkaya'ya açtığı davayı kaybetmişti.

Efe Önbilgin ile Deniz Akkaya arasındaki arasındaki hukuki süreç bir kez daha başladı. Instagram hesabından bir açıklama yayınlayan Deniz Akkaya, eski sevgilisinin yeniden dava açtığını duyurdu. Efe Önbilgin'in kızı Ayşe'ye karşı sorumluluklarını yerine getiremediğini iddia eden ünlü manken eski sevgilisi hakkında zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Önbilgin'in kendisini kızlarını eğitimi üzerinden tehdit ettiğini ileri süren Akkaya, ''bırakın babalığı resmen ayakta dolandırıcılığa maruz kaldık'' diyerek eski sevgilisini topa tuttu.

deniz akkaya


''AYŞENİN OKUL VE SAĞLIK MASRAFLARINI ÖDEMEDİ''

Deniz Akkaya, 1,1 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından takipçilerine içini döktü ve eski sevgilisi hakkında olay açıklamalarda bulundu. İşte Deniz Akkaya'nın eski sevgilisi ve kızı Ayşe'nin babası Efe Bilgin hakkındaki o açıklaması:

''12 senedir hiçbir ozel gününde yaninda olmayan bir baba, okulun yerini bilmez kızının, bir kez ateslendiginde yaninda yokken bu fotoğraflari stalklayip, para aldigimizi idda ederek yine dava açıyor... o zamanları hatırlarsınız, bırakin maddi ve manevi sorumlulukları yerine getirmek birde surekli kendimizi savunmak zorunda bırakıldığımiz süreçlerden geçerek bugunlere geldik. cogu meslektaşım cocuklari ile reklamda oynamaktadır ve de haklarıdır. Bize gelen onlarca reklami bu adamin mobbingi yüzünden geri cevirdigimizi bilin... neden mi? devletin kurumundan, evinize anneliginizi sorgulamak icin kac kez görevli agirlamak zorunda kaldiniz... bunlari yaşayanlar bilir...
Gelelim yaz basina... Aysenin ergenlik sürecini yönetmek adina psikolojik destek aldik. bu süreçte ben kendi adima sunu farkettim; SUPER ANNE olmak zorunda değildim ben, kimsenin eksikliğini kapamak kimseyi kimseye hos göstermek zorunda hissetmiyordum artik kendimi. BU aydınlanma sureci sonrasinda hem avukat ile hemde kızım aracılığıyla 13 senedir babasi adina yaptığım sorumluluklari artik yapmayacağımi belirttim.
Kizimin egitim hayatina dair aldığı cevap; noldu hayirdir annen senelerdir ödüyordu herseyi, neden vazgecti? Annenin kolunda rolexlerini, arabalari var minimalinde cevaplar aldi kizim babasindan.
Durup durup annene parami yedirmem diyen babaya, okul parasinin direk okula yaratıldığını hatirlattik😉 ama nafile oralari hic duymadi. Olayi yokusa surecek ya, evladının Londra da okumasi icin velayeti istedi, ona da ok dedim. yeterki kizimin isteği olsun dedim.
Simdi gelelim asil meseleye, KIZININ EGITIMI ÜZERİNDEN RESMEN TEHDİT EDEREK, eski borclar silinsin yeni nafaka talebi iptal edilsin pazarlığı ile karsimiza geldi. zaten odemiyor iptal edilsin dedik ama eskiye dair borclari yine kizimin hakkıdır Aysenin hesabina yatsin dedik Ama gelin gorun ki kabul etmedi. yani birakin babaligi resmen ayakta dolandırıcılığa maruz kaldik. 😀Ayse bu durumda okulsuz kalacağım baba dedi... Cine gittim donunce halledicem dedi... gidis o gidis... ne telefonlarini acti,... Aysenin, nede geleneği bozmadi okul ve saglik masraflari odenmedi.
Ayse okulunda yildiz ogrenci olarak öğrenimine devam ediyor ❤️
Güçlü anneler aglamaz yola devam🤜''

deniz akkaya


GEÇMİŞTE İKİLİ ARASINDA NE OLMUŞTU?

45 yaşındaki manken Deniz Akkaya, 2008 yılında ilişki yaşamaya başladığı eski sevgilisi Efe Önbilgin'den hamile kalmıştı. Çiftin 2009'da Ayşe adında bir çocukları olmuştu. Deniz Akkaya'dan ayrılan Efe Özbilgin daha sonra ise Duygu Ekşi’yle evlenmişti.

Deniz Akkaya'nın hamile olduğundan haberinin olmadığını söyleyen Efe Önbilgin, Deniz Akkaya'dan ayrılması ve bir başkasıyla evlenmesi hakkında o dönem Hürriyet'e verdiği röportajında şunları söylemişti: ''Sizce bu kadar basit olabilir mi? Deniz’le olan ilişkimin perde arkası yok. Ben Deniz’i çok sevdim, Deniz de beni sevdi. Aslında çok da istikrarlı bir ilişki yaşamaya başladık. Belki kişiliklerimizin, tempomuzun zaman içinde birbirine uymaması aramızda birtakım sıkıntılar yaşanmasına neden oldu. Ben istemememe rağmen, ki bu önemlidir, Deniz benden ayrılmak istedi. Kendisini ikna etme çabalarım sonuçsuz kaldı ve ayrıldık. Ayrıldıktan sonra benim Ayşe’den, kızımdan haberim oldu. Ayşe için bu ilişkiye tekrar başlamanın yanlış olacağı konusunda Deniz’le mutabık kaldık. Birkaç kere daha denedik, başarısızlıkla sonuçlandı. Anlaşamadık. Bunun üzerine ayrıldık ve ben Duygu Hanım ile evlendim. Birisini çok seviyorum, ama o beni bırakıyor, sonra benim çocuğumu doğuruyor.''

Deniz Akkaya'dan kızı Ayşe'nin babası Efe Önbilgin'e zehir zemberek sözler! ''Dolandırıcılığa maruz kaldık''

 




Deniz Akkaya'dan kızı Ayşe'nin babası Efe Önbilgin'e zehir zemberek sözler! ''Dolandırıcılığa maruz kaldık'' ile ilgili etiketler Deniz Akkaya mahkeme dava Efe Önbilgin Ayşe Önbilgin
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.