Deniz Akkaya'dan Hadise hakkında olay yaratacak sözler!

Ünlü manken ve sunucu Deniz Akkaya Uçankuş TV'de yayınlanan 'Canlı Masa' programında ünlü şarkıcı Hadise ile ilgili yaptığı açıklamalarla gündem oldu.

Beyaz TV'de yayınlanan ‘Canlı Masa’ programında Deniz Akkaya, İlker Koç ve Araştırmacı Yazar Sevda Türküsev gündemi değerlendirdi. Sevda Türküsev’in kadın ünlülerin sosyal medyaya vermiş olduğu yarı çıplak pozlar ile ilgili yaptığı yorumda Hadise’yi örnek gösterdi.

Aynı zamanda Türküsev, "Kadın ünlüler istediği gibi sahneye çıkabilirler fakat bunların 'Cesurca pozlar' diyerek kadınlara cesaret olarak aşılanmaması gerekir’ dedi.

"BEYONCE'NİN KÖTÜ BİR REPLİKASI"

Deniz Akkaya ise ünlü şarkıcı Hadise hakkında ‘Hadise, Beyonce’nin kötü bir replikasıdır’ ifadesini kullandı.

Deniz Akkaya geçtiğimiz günlerde çocuk sahibi olmak isteyen fenomen Selin Ciğerci hakkında 'Sen evlen, hayatını yaşa, ticaretini yap, meşrebi geniş dostlarınla görüş ama çocuk alırım derken orada destur çekeceksin' söleriyle gündem olmuş ikili bu gerilimin ardından davalık olmuştu.

 

 

Deniz Akkaya'dan Hadise hakkında olay yaratacak sözler! ile ilgili etiketler Hadise Deniz Akkaya Selin Ciğerci Uçankuş TV Canlı Masa
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.