Deniz Akkaya ve Selin Ciğerci tartışmasının ardından İzzet Çapa programı bıraktı!

Geçtiğimiz günlerde ünlü manken Deniz Akkaya ile fenomen Selin Ciğerci'nin, Uçankuş TV'de yayınlanan Canlı Masa programında yaşadığı "taşıyıcı anne" polemiği gündeme damgasını vurmuştu. Akkaya'nın Ciğerci'ye söylediği sert sözlerin ardından İzzet Çapa programı bıraktığını sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

Bir süredir İzzet Çapa ile Uçankuş TV'de Canlı Masa isimli program sunan Deniz Akkaya, geçtiğimiz hafta Selin Ciğerci ile birbirine girdi.

Anne olmak istediğini dilen getiren Ciğerci, "Ben sadece isteklerimi söyledi. Ha evlatlık alırım ha o yöntemle olur. Ben sadece taşıyıcı anne istiyorum dedim. Türkiye'de bunun yasak olup olmadığını biliyor muydum sanki? Siz bana bunu söyleyeceğinize kadar koronayı bilip maske çıkardınız. Bu kadar beni çocuğumla para kazanmama taktıysanız... Daha çocuğum olmadan böyle konuşuyorsun ayıp ya" dedi.

Bunun üzerine araya giren Akkaya ise "Selincim olamaz, kanunlar izin vermiyor" deyince küplere binen Ciğerci "Sana ne" diyerek öfke kustu.

Deniz Akkaya ve Selin Ciğerci tartışmasının ardından İzzet Çapa programı bıraktı!

İZZET ÇAPA SESSİZ KALMADI

Tartışma bununla da kalmadı. Selin Ciğerci'yi fuhuşla suçlayan Deniz Akkaya'nın bu tavrı büyük tepki çekti. Bu gerilimin üzerine Canlı Masa isimli programın diğer sunucusu İzzet Çapa da Akkaya'ya tepki gösterdi.

 Deniz Akkaya ve Selin Ciğerci tartışmasının ardından İzzet Çapa programı bıraktı! - Resim : 2

Bir süredir Canlı Masa'da sunuculuk yapan İzzet Çapa programı bırakma kararı aldı. Çapa bu kararını sosyal medyada şu sözlerle duyurdu:

"BAZI MASALAR VARDIR Kİ ARTIK TADI KAÇMIŞTIR..."

"Hayat insanın karşısına bin türlü şey çıkartır… Kimisini keyifle, kimisini görev addederek yaparsın… Bazı masalar vardır ki adı dost sofralarıdır; onlarda muhabbetle oturur her anından keyif alırsın… Ve fakat bazı masalar vardır ki artık tadı kaçmıştır… Ne söylediğin lafın bir manası, ne konuşulan konunun bir anlamı kalmıştır…

Deniz Akkaya ve Selin Ciğerci tartışmasının ardından İzzet Çapa programı bıraktı! - Resim : 3

"SEN YÜREĞİNLE ORADASINDIR, BAŞKALARININ BİN TÜRLÜ BAŞKA HESABI VARDIR..."

Herkes anlamsız bir hezeyanla kendi derdine düşmüş, ortak sohbet diye bir şey kalmamıştır… Sen yüreğinle oradasındır, başkalarının bin türlü başka hesabı vardır… İşte böyle zamanlarda, o masalardan vaktinde kalkmasını bileceksin… İşte böyle durumlarda, artık demir almak günü gelmiştir zamandan diyecek ve yoluna gideceksin… Ne güzel demiş Neşet Baba nurlar içinde uyusun… ‘Şahsınıza karşı haddi aşan, hududu geçen, küstahlaşanları, altın olsa kesenizde, bal olsa kâsenizde tutmayın...’ Haydi bana eyvallah…"

 

 

Deniz Akkaya ve Selin Ciğerci tartışmasının ardından İzzet Çapa programı bıraktı! ile ilgili etiketler Deniz Akkaya Selin Ciğerci İzzet Çapa
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.