Deniz Akkaya, Söylemezsem Olmaz programından neden ayrıldığını açıkladı

Beyaz TV'de izleyiciyle buluşan Söylemezsem Olmaz programında şoke eden bir ayrılık yaşandı. Bircan Bali, Seren Serengil ve Deniz Akkaya'nın sunumuyla ekrana gelen programda bugün Deniz Akkaya yer almadı. Bali ve Serengil canlı yayında artık Akkaya'nın olmayacağını söyledi. Akkaya ise yaptığı bir açıklamayla programdan neden ayrıldığını açıklayarak 'Diğer sunucular tarafından yayında sponsorluk şartlarına aykırı davranıldığına şahit oldum.' dedi ve programdaki partnerlerini suçladı.

Söylemezsem Olmaz programında yorumculuk yapan 44 yaşındaki manken ve sunucu Deniz Akkaya, bugün programda yer almayınca merak edilmişti. Akkaya'nın programdan ayrıldığı ortaya çıktı. İzleyiciye üzücü haberi ise canlı yayında Bircan Bali duyurdu. Programın sunucularından Bali, bugün yayına çıkmayan Akkaya için "Artık aramızda yer almayacak. Katkılarından dolayı teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

Bircan Bali ve Seren Serengil'in yorumculuk yaptığı Söylemezsem Olmaz programına Arto Dalga'nın vedasından sonra Deniz Akkaya dahil olmuştu. Ancak ekran macerası kısa süren Akkaya, programdan ayrıldı. Canlı yayındaki dobra açıklamalarıyla programa damga vuran Akkaya, bugünkü yayına çıkmadı. Programın sonunda Akkaya'nın ayrılık kararıyla ilgili konuşan Bircan Bali ve Seren Serengil, "Maalesef, Deniz Akkaya Söylemezsem Olmaz programında artık yer almayacak. Programın sonunda bunu da izleyicilerimize belirtmek istedik. Kendisine teşekkür ederiz" dedi.

 

DENİZ AKKAYA, SÖYLEMEZSEM OLMAZ'DAN NEDEN AYRILDIĞINI AÇIKLADI


Bugün programda yer almayan Deniz Akkaya, basın açıklaması yaparak Söylemezsem Olmaz'dan neden ayrıldığını açıkladı. İşte Deniz Akkaya'nın o açıklaması...

 

''Yaklaşık üç ay önce başlamış bulunduğum Söylemezsem Olmaz programı yorumculuk pozisyonuma Cuma günü itibariyle kendi isteğimle son vermiş bulunmaktayım.

Bu almış olduğum kararın kurumla herhangi bir ilgisi bulunmamaktadır. Uzun süredir, bir çok farklı kanalda özellikle kadına dair sağlık içerikli programlar da yapmış olmam nedeniyle çalıştığımız bir çok markamız mevcut.

Çok sevilen ve bizim programa çok yakışacağına inandığım bir marka için; ana sponsor olması adına kanalıma teklifte bulundum. Maalesef ki ilk haftadan itibaren, diğer sunucular tarafından sponsorumuza zarar verecek şekilde, yayında sponsorluk şartlarına aykırı davranıldığına şahit oldum.

Özellikle Cuma günü bu durumun anlaşma şartlarını açıkça ihlal edecek seviyeye gelmesi nedeniyle markamı ve kendimi bu durumdan kurtarmak ve tarafımıza verilen zararın daha fazla artmaması adına sunuculuktan ayrılmış bulunmaktayım.

Türkiye’de özellikle medyanın ekonomik anlamda kötüye gittiği şu dönemde markaların bizlerle çalışmak istemesi çok değerli ama bizler de onların haklarını korumak zorundayız. Bu nedenle markalarımızla birlikte bambaşka bir proje ile bambaşka bir kanalda, bu kez yapımcısı olacağım bir başka formatla karşınızda olacağım.''

 

CANLI YAYINA BALYOZLA ÇIKMIŞTI


3 gün zorlama hapis yatan Deniz Akkaya'nın mahkemelik olduğu sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci hakkında söylediklerinden dolayı Eylül ayında kanal yönetimi tarafından uyarıldığı ve işine son verileceği ileri sürülmüştü. Hatta Akkaya'nın kanalda ortalığı birbirine katarak camı çerçeveyi kırdığı iddia edilmişti. Akkaya da hakkında iddiaları canlı yayına elinde çekiçle çıkarak yalanlamıştı.

Söylemezsem Olmaz'da flaş ayrılık! Artık Deniz Akkaya olmadan devam edecekler

Deniz Akkaya, Söylemezsem Olmaz programından neden ayrıldığını açıkladı ile ilgili etiketler Deniz Akkaya Seren Serengil Bircan Bali Söylemezsem Olmaz

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.