Deniz Akkaya sivri dilinin kurbanı oldu! Bu kez hakaretten yargılanacak

Selin Ciğerci ile girdiği polemik sonrası hakkında çıkarılan tedbir kararını ihlal ettiği gerekçesiyle 3 gün zorlama hapis cezasına çarptırılan Deniz Akkaya'nın başı yine dertte. Bir televizyon programında insanlığın fiziksel ve bilişsel özellikleri ile oynanmasını öngören akımın reklamını yapan Akkaya'nın paylaşımlarının konuşulduğu sırada Akkaya kendi sosyal medya hesabından "Geri zekalılar çıkmış tartışıyor" diye yorum yaptı. Program sunucusu ve konuklar eski mankeni savcılığa şikayet etti.

Geçtiğimiz günlerde Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda 3 gün zorlama hapis yatan Deniz Akkaya'nın başı yine dertte... Özel bir televizyon kanalında yayınlanan güncel konuları ele alan programında sunucu Türker Akıncı ve konukları araştırmacı yazarlar Erkan Trükten, Haluk Özdil insanlığın fiziksel ve bilişsel özellikleri ile oynanmasını öngören bu akımın reklamını yapan Deniz Akkaya'nın paylaşımları hakkında konuştu.

SOSYAL MEDYADAN ALENEN HAKARET

Akkaya, bu akımı eleştirenler için 'Gericilikte ısrar edenlere inat, geleceği bize getirmekte yaşasın transhümanizm diyelim mi?' şeklinde sosyal medya hesabından paylaşım yaparak akımı kabul etmeyenlere 'gerici' ithamında bulundu.

Deniz Akkaya sivri dilinin kurbanı oldu! Bu kez hakaretten yargılanacak

'4 GERİZEKALI ÇIKMIŞ KONUŞUYOR...'

Eski manken programın sunucusu ve konukları için yine sosyal medya hesabından iddiaya göre '4 geri zekalı çıkmış konuşuyor' şeklinde sözler sarf etti.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Sabah'tan Deniz Yusufoğlu'nun haberine göre; Deniz Akkaya'nın bu sözleri sonrası program sunucusu ve konuklar savcılığa başvurdu. Deniz Akkaya'nın kendilerine yönelik hakaret suçunu işlediğini belirterek cezalandırılmasını istedi. Savcılık tarafından Akkaya hakkında soruşturma başlattı.


HAKARET SUÇUNDAN DAVA

Aldığı disiplin hapsi ile gündemden düşmeyen Akkaya hakkında soruşturma sonunda iddianame düzenledi. Eski mankenin 'Cahiliyetin dili hep aynı, kafayı yemişsiniz, dört geri zekalı ' sözleri üç ayrı kişiye 'Hakaret' suçundan dava açılmasına sebep oldu. Dava önümüzdeki günlerde İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülecek.

 

 

Deniz Akkaya sivri dilinin kurbanı oldu! Bu kez hakaretten yargılanacak ile ilgili etiketler Deniz Akkaya Selin Ciğerci Savcılık soruşturma hakaret Sosyal Medya hapis
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.