Deniz Akkaya neden yok? Söylemezsem Olmaz Deniz Akkaya neden ayrıldı?

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan magazin klasiği Söylemezsem Olmaz programında yeni yorumcu Deniz Akkaya neden yok sorusu gündem oldu. Peki, Deniz Akkaya kimdir?

Beyaz TV ekranlarının magazin klasiklerinden Söylemezsem Olmaz programı tüm hızıyla devam ediyor. Her sabah sürprizlerle dolu içeriği ile bir ekran klasiği haline gelen ve magazin gündemini belirleyen Söylemezsem Olmaz’da Seren Serengil, sivri dilli yorumcu Bircan Bali ve yeni yorumcusu Deniz Akkaya izleyenlerle buluşuyor.

Söylemezsem Olmaz Deniz Akkaya Neden Yok?

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında Deniz Akkaya’nın neden olmadığı konusunda açıklama geldi.

Deniz Akkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında, 

"SELIN CİGERCİ icin Feto Terör Suc örgütü ile ilgli bağlantıları ve Londra üzerinden götürdükleri ilişkilerini BUGÜN SAVCILIKTA GIDIP SİKAYETTE BULUNDUM

NE DEDIYSEK O!!

su ana söylediğim hersey TEK TEK GERCEKLESTİ.hatta beni aşan rezil bjr boşanma.olayina da şahit olduk.

Ancak bunların hepsi tek bir olaya hizmey içindi!!

Geriye ne kaldi!!!

Feto bağlantıları isimleri degil mi?

Ilk sayfasını paylastigim evragin ilerleyen sayfalarında tum bilgiler mevcut, ancak siz degerli kamuoyu ile yarin sabah canli canlı yayında sizlerle paylaşıyor olacagim.

Yarin sabah görüşmek üzere"

Deniz Akkaya neden yok? Söylemezsem Olmaz Deniz Akkaya neden ayrıldı?

Deniz Akkaya Kimdir?

3 Ağustos 1977 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Deniz Akkaya, aslen Kayserilidir. Eğitimi hakkında ise İlkokul eğitimini Faik Reşit Onat İlkokulu’nda tamamladı ve ortaokulu Bilge Kaan Lisesi’nde, liseyi de Semiha Şakir Lisesi’nde bitirdi. Liseyi bitirdikten sonra ise İstanbul Üniversitesi Amerikan Dili ve Edebiyatı bölümünü kazandı.

1977 yılında, “Best Model of Turkey Yarışması” adlı yarışmada birinci oldu. Yine aynı yıl düzenlenen,”Miss Grace of the World” adlı yarışmada da dördüncü oldu.

Deniz Akkaya, 1996 yılında , Nihat Doğan’ın “Maçoyum Ben” klibinde oynamıştır. Deniz Akkaya, sektörün ünlü markaları ve ünlü modacılarıyla da çalıştı.Bunlar arasında öne çıkanlar şöyle; Yıldırım Mayruk, Vakko, Beymen, Cemil İpekçi gibi defile, tanıtım ve organizasyonlarda çalıştı.modellik yaparken aynı zamanda da dizi oyunculuğu ve sunuculuk da yaptı.Deniz Akkaya,Okan Bayülgen, Erdal Acar, Ali Rıza Özderici, Murat Aslan, Uğur Kozanoğlu, Koray Kasap, Murat Cevahir, Gökhan Çil, Teoman, Yılmaz Erdoğan, Faik Ergin, Berent Aydemir, Mehmet Söğütlüoğlu, Levent Penso, Ali Dinçer, Ferda Anıl Yarkın, Aşkın Topallar, Yavuz Bingöl, Engin Yakut, Kargo Koray, Alican Ulusoy, İgal Erbaş, Emre Ergani, Cem Yılmaz, Tamer Karadağlı, Borsacı Volkan Akçıray gibi ünlü isimlerle yaşadığı aşklarla gündemde uzun süre yer aldı.

Deniz Akkaya profesyonel mankenlik, sunuculuk ,dizi ve sinema oyunculuğunun yanı sıra,fırtınalı aşkları, jeep kazaları, alkol tedavisi, dayak ve podyum atışmaları gibi tartışmalı konularla magazin haberlerinde sürekli yer aldı.Aynı zamanda da geçirdiği estetik ameliyatlarla kendinden bahsettirdi.

Deniz Akkaya’nın, İşadamı Efe Önbilgin ile beraberliğinden Ayşe (doğum: 10 Aralık 2009) adında bir kızı vardır. Kasım 2010 tarihinde ayrıldılar. Deniz Akkaya önce 2008 yılında “Sadece Arkadaşız” adlı tiyatro oyunuyla sonra 2011 yılında “Az Sonra” isimli oyunda tiyatro sahnesine oyuncu olarak çıktı.

2010 yılında “orijinal doğdular, kopya olarak dolaşmasınlar” fikri ile 0-6 yaş çocuk giyim markası Chic Frog’u Bağdat Caddesi’ndeki mağazasında kurdu. Deniz Akkaya, mankenliği bıraktıktan sonra modacılık yapmaya başladı. 2013 yılında kendi markası Dasmine’yi çıkarttı.

Deniz Akkaya,2013 yılında işadamı Volkan Akçıray ile birlikte oldu. 2015 yılında Murat Varol ile birlikte oldu. 2016 yılında yunan arkadaşı Haris ile birliktedir. 2016 yılının başlarında TV8 ekranlarında Jess Molho ve Funda Özkalyoncuoğlu ile birlikte Aramızda Kalmasın adlı programda sunuculuk yaptı.

Deniz Akkaya neden yok? Söylemezsem Olmaz Deniz Akkaya neden ayrıldı? ile ilgili etiketler Söylemezsem Olmaz Deniz Akkaya
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.