Deniz Akkaya ile kızı Ayşe'nin babası Efe Önbilgin arasındaki hukuki süreç yeniden başladı

Efe Önbilgin, 11 yaşındaki kızlarının bikinili fotoğraflarını Deniz Akkaya’nın sosyal medyada paylaşması üzerine Aile Mahkemesi’ne başvurmuştu. Akkaya’nın çocuklarının fotoğraflarını ticari ve reklam amaçlı kullandığını ileri süren Önbilgin, o paylaşımların kaldırılmasını talep etmişti. Tanıkların dinlendiği dava geçtiğimiz aylarda karara bağlandı. Mahkeme, Önbilgin’in talebini reddetti. Önbilgin, çıkan karar sonrası İstinaf Mahkemesi’ne başvurarak itirazda bulundu.

Yurt dışında yaşayan iş insanı Efe Önbilgin, ünlü manken Deniz Akkaya ile ilişkisinden dünyaya gelen 11 yaşındaki kızı Ayşe'nin bikinili fotoğraflarının paylaşılmasının engellenmesi için açtığı davayı kaybetti. Önbilgin, kararı İstinaf Mahkemesi'ne taşıdı. Mahkeme, davanın tekrardan görülmesine karar verdi.

 
İstanbul Aile Mahkemesi'ne açtığı davada Önbilgin, Akkaya ile yaşadığı birlikteliğinden 2009'da Ayşe adında bir çocuklarının olduğunu belirtmişti. Daha sonra ilişkilerinin bitmesi üzerine karşılıklı açılan davalarla hukuki sürecin devam ettiğini söyleyen Önbilgin, velayeti kendisinde olmasa da çocuğun gelişiminde kendi söz hakkının bulunduğunu belirtmişti. Tanıkların dinlendiği dava, geçtiğimiz aylarda karara bağlanmıştı. Mahkeme, Önbilgin'in kızının fotoğraflarının sosyal medyadan kaldırılması ve önlenmesi talebini reddetmişti.

Deniz akkaya - efe önbilgin


EFE ÖNBİLGİN KARARA İTİRAZ ETTİ

Sabah'tan Deniz Yusufoğlu'nun haberine göre; Önbilgin, İstinaf Mahkemesi'ne başvurarak karara itiraz etti. Mahkeme, itirazı kabul ederek davanın yeniden görülmesine karar verdi. Böylelikle ikili arasındaki hukuki süreç tekrardan başlamış oldu.


'KIZIMIN FOTOĞRAFLARİ TİCARI AMAÇLA KULLANILAMAZ'

Önbilgin, Instagram'da bir milyon takipçisi olan Akkaya'nın kızlarını bikinili halde bir firmanın reklamlarında ticari amaçla kullandığını ileri sürmüştü. Küçük kızın bikinili fotoğraflarını istismara açık bir şekilde sosyal medyada yayınladığını iddia eden Önbilgin, bu fotoğraflara tepki gösterildiğini, çocuğun menfaati için görsellerinin sosyal medyada kullanmasının durdurulmasını istemişti.

Deniz akkaya - efe önbilgin


KIZI İLE YAPTIĞI BİKİNİLİ PAYLAŞIMLARINA TEPKİ YAĞDI


Takvim'in haberine göre; Deniz Akkaya’nın 11 yaşındaki kızı Ayşe ile sosyal medya hesaplarından bikinili reklam paylaşımları yapmasına tepki çığ gibi büyüdü. Sosyal medyada birçok kişi, Akkaya'ya tepki gösterdi. 

 

Türkiye'nin birçok bölgesindeki yangınlar ciğerimizi yaktı. Eski manken Deniz Akkaya da, sosyal medyadan şov amaçlı paylaşım yapan ünlülere gösterdiği tepki alkış aldı. Ancak aynı Deniz Akkaya, henüz 11 yaşında olan kızı Ayşe ile birlikte çektirdikleri bikini imaj fotoğraflarını sürekli paylaşmaya başladı.


AKKAYA SUS PUS OLDU

Tepkiler çığ gibi büyürken Deniz Akkaya sessiz kaldı. Bergüzer Korel, Nevbahar Koç gibi birçok ünlü isim, çocuklarının fotoğraflarının çekilmesine tepki gösterirken Akkaya'nın para hırsına son derece sert eleştiriler dikkat çekti.

 

Deniz Akkaya ile kızı Ayşe'nin babası Efe Önbilgin arasındaki hukuki süreç yeniden başladı ile ilgili etiketler Deniz Akkaya dava mahkeme Efe Önbilgin Ayşe Önbilgin velayet davası
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.