Deniz Akkaya Enes Batur'u yerin dibine soktu! Konuysa fidan bağışı kampanyası! İşte Ateşli tartışma!

Manken Deniz Akkaya ile Youtuber Enes Batur fidan bağışı kampanyası nedeniyle birbirine girdi. Türkiye'nin birçok noktasında devam eden orman yangınları sonrası fidan bağışı kampanyası başlatan ünlü youtuber'a Deniz Akkaya'dan sert tepki geldi.

Başta turizm beldeleri olmak üzere Türkiye'nin pek çok noktasında çıkan orman yangınları sonrası ünlüler de tepkilerini dile getirmeye devam ediyor. Birçok ünlü isim TEMA Vakfı aracılığıyla fidan bağışına destek veriyor. Ünlü Youtuber Enes Batur da konuyla ilgili bir fidan bağışı kampanyası başlattı.

Twitter hesabından takipçilerine seslenen ünlü fenomen; "Ülkemizin geleceği için fidan bağışını, yapabilen yapamayan herkes adına yapmak istiyorum. Bu tweetin alacağı her 100 FAV için 2 fidan dikiyoruz" dedi.

Deniz Akkaya Enes Batur'u yerin dibine soktu! Konuysa fidan bağışı kampanyası! İşte Ateşli tartışma!

Paylaşımdan rahatsız olan manken Deniz Akkaya ise tepkisini instagram hesabından dile getirdi. Yaptığı paylaşımda Enes Batur'u yerin dibine sokan Akkaya; "Hep söylüyorum bu dönemin insanı like ve fav bağımlısı. Bu alkolden, uyuşturucudan daha tehlikeli. Geçen günlerde ne güzel işler yaptın, oldu mu şimdi bu? Sen yap güzel bir orman, alkışın, like ve fav'ın alası milli servete yaptığın bu yatırımla tüm ülkeden gelir" ifadelerini kullandı.

Deniz Akkaya Enes Batur'u yerin dibine soktu! Konuysa fidan bağışı kampanyası! İşte Ateşli tartışma! ile ilgili etiketler Deniz Akkaya Enes Batur Orman Yangını fidan bağışı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.