Deniz Akkaya, Derin Talu'nun cesur kostümünü ağır eleştirdi! Defne Samyeli'yi hedef aldı

Ünlü sunucu ve şarkıcı Defne Samyeli'nin Eren Talu ile evliliğinden dünyaya gelen 18 yaşındaki kızı Derin Talu, anlaşma yaptığı bir markanın Cadılar Bayramı fotoğraf çekimleri için kamera karşısına geçti. Talu'nun sosyal medyayı sallayan pozları için 44 yaşındaki manken ve sunucu Deniz Akkaya sert yorumda bulundu.

Sosyal medyadaki cesur ve iddialı paylaşımlarıyla sık sık gündem olan Defne Samyeli ve Eren Talu'nun 18 yaşındaki kızları Derin Talu, anlaşma yaptığı bir markanın Cadılar Bayramı çekimi için lila renkli mayosuyla ve tavşan maskesiyle objektif karşısına geçti. Verdiği pozlarla eleştirilen Talu'ya bir tepki de sivri dilli sunucu Deniz Akkaya'dan geldi.


BEĞENENLER DE OLDU ELEŞTİRENLER DE


Verdiği iddialı pozları Instagram hesabından yayınlayan Derin Talu hem beğeni topladı hem tepki gördü. Deniz Akkaya, Defne Samyeli’nin kızı Derin Talu’nun kostümüyle ilgili sert ifadeler kullandı. Akkaya bu pozların cinsellik çağrıştırdığı söyleyerek Samyeli'ye kızdı.

Deniz Akkaya, Derin Talu'nun cesur kostümünü ağır eleştirdi! Defne Samyeli'yi hedef aldı

Akkaya açıklamasında "Hanımefendinin ufacık kızının o kafasında taktığı şey fetiş malzemelerin satıldığı o mağazalar var ya orada. Ben ufacık kızın Cadılar Bayramı ayağına bu kadar cinsellik çağrıştıran... Bilinçaltına oynayan malzemeler bunlar. Tavşan kulağını hangi derginin kapağı kullandı yıllardır? Erkek dergisinin simgesidir" dedi. 

 

 

Deniz Akkaya, Derin Talu'nun cesur kostümünü ağır eleştirdi! Defne Samyeli'yi hedef aldı ile ilgili etiketler Defne Samyeli Deniz Akkaya derin talu cadılar bayramı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.