Deniz Akkaya borcunu ödemedi, bilgisayar korsanları hesabını hackledi

44 yaşındaki ünlü manken Deniz Akkaya, başkalarının giriş yapmaya çalıştığı sosyal medya hesabını iki bilgisayar korsanının yardımıyla kurtardı. Ancak Akkaya aldığı hizmet karşısında ödeme yapmadı. Bu kişiler de Akkaya'dan istedikleri parayı alamadıkları için ünlü mankenin hesabını hack'leyip 'Borcunu öde' şeklinde paylaşımda bulundular.

Deniz Akkaya, geçtiğimiz günlerde binlerce takipçisi olan sosyal medya hesabına başka kullanıcıların giriş yapmaya çalıştığını fark etti. İki bilgisayar korsanından yardım alan Akkaya'nın hesabı kurtarıldı. İddiaya göre Akkaya, bu kişilere ödeme yapmadı.


DENİZ AKKAYA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman Demir'in haberine göre; Ünlü mankenin sosyal medya hesabını ele geçiren kullanıcılar, 'Deniz Abla borcunu öde' gibi paylaşımlar yaptı. Bunun üzerine Akkaya, suç duyurusunda bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

Deniz Akkaya borcunu ödemedi, bilgisayar korsanları hesabını hackledi ile ilgili etiketler Deniz Akkaya borç suç duyurusu hacker siber saldırı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.