Deniz Akkaya bombayı patlattı! Skandal iddia! Hadise, Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab'dan hamile mi kaldı?

Şarkıcı Ebru Gündeş'in 11 yıl evli kaldığı iş insanı ve kızı Alara'nın babası Reza Zarrab ile ilgili iddialara bir yenisi daha eklendi. Manken Deniz Akkaya, Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab ve Hadise ile ilgili şoke eden bir iddia ortaya attı. Yasak aşk yaşadıkları iddia edilen ikili için ağızları açıkta bıraktıran itiraflarda bulundu.

Deniz Akkaya, Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab ile Hadise ilişkisi hakkında inanılmaz bir iddia ortaya attı.

Geçtiğimiz aylarda Hadise ile Reza Zarrab'ın yasak aşk yaşadığı iddiası günlerce konuşulmuş, Ebru Gündeş'in konu hakkında sessiz kalması üzerine Kaan Yıldırım ile ünlü şarkıcının aşkında sona gelinmişti.


DENİZ AKKAYA, HADİSE'NİN REZA ZARRAB'DAN HAMİLE KALDIĞINI İDDİA ETTİ

Deniz Akkaya konuk olduğu Beyaz TV'deki Söylemezsem Olmaz programında, Ebru Gündeş'in eski eşi ve kızının babası Reza Zarrab ile yasak aşk yaşadığı ileri sürülen Hadise'nin hamile olduğunu iddia etti.


SELİN CİĞERCİ'YE SÖYLEDİKLERİ BAŞINI YAKMIŞTI

Gündemden düşmeyen Deniz Akkaya yine bomba iddialarda bulundu. Geçtiğimiz günlerde Selin Ciğerci'ye söyledikleri nedeniyle 3 günlük zorlama hapis cezası alan ve yatan Deniz Akkaya bu sefer Hadise ile ilgili ağızları açık bırakacak iddialar ortaya attı.

Deniz Akkaya şu sıralar Mehmet Dinçerler ile dolu dizgin aşk yaşayan pop şarkıcısı Hadise için "Benim kulağıma geldi. Bu bir iddiadır. Amerika'daki ilişkinin, Hadise'nin hamile kaldığı için bittiği konuşuluyor. Ebru Gündeş bunları bildiği için 'bu bilgileri el altından verdi' diye konuşuşuyor. Böyle bir şey yok. İlişki Hadise hamile kaldığı için bitti. Sen bir adamla evlenecektin, çok ciddi bir ilişki yaşıyordun. Ayrıldıktan iki hafta sonra başka biriyle el elesin ve çok aşıksın. Bunu konuşmayacaksak neyi konuşacağız? " diyerek izleyicileri şoke etti.

 

Deniz Akkaya bombayı patlattı! Skandal iddia! Hadise, Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab'dan hamile mi kaldı? ile ilgili etiketler Deniz Akkaya Reza Zarrab Ebru Gündeş Hadise
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.