Deniz Akkaya Beyaz TV de neden yok? Söylemezsem Olmaz'dan neden ayrıldı?

Söylemezsen Olmaz programının yorumcularından Deniz Akkaya’dan şok bir karar geldi. Son olarak yayına çıktığını söyleyen Akkaya, hayranlarını oldukça üzdü. Peki, Deniz Akkaya Söylemezsem Olmaz’dan neden ayrıldı?

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsen Olmaz programının yorumcularından biri olan Deniz Akkaya, güne bomba gibi bir haberle başladı. Bircan Bali ile beraber Seren Serengil’in yorumculuğunu yaptığı programda Arto’nun vedasının ardından Akkaya’nın ekranlardaki macerası da oldukça kırsa sürdü.

Deniz Akkaya Neden Yok?

Canlı yayında her zaman dobra açıklamaları ile gündeme gelen Deniz Akkaya yayına çıkmadı. Akkaya’nın ayrılığı sonrasında açıklamalar yapan Bircan Bali ve Seren Serengil, "Maalesef, Deniz Akkaya Söylemezsem Olmaz programında artık yer almayacak. Programın sonunda bunu da izleyicilerimize belirtmek istedik. Kendisine teşekkür ederiz" ifadelerine yer verdi.

Deniz Akkaya Beyaz TV de neden yok? Söylemezsem Olmaz'dan neden ayrıldı?

Deniz Akkaya Söylemezsem Olmaz’dan Ayrıldı Mı?

Deniz Akkaya'nın mahkemelik olduğu sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci hakkında söylediklerinden dolayı eylül ayında kanal yönetimi tarafından uyarıldığı ileri sürülmüştü. Hatta Akkaya'nın kanalda ortalığı birbirine katarak camı çerçeveyi kırdığı iddia edilmişti.

Akkaya da hakkında iddiaları canlı yayına elinde çekiçle çıkarak yalanlamıştı.

Deniz Akkaya Beyaz TV de neden yok? Söylemezsem Olmaz'dan neden ayrıldı? ile ilgili etiketler Deniz Akkaya Söylemezsen Olmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.