Denis Alibec Kayserispor'da

Hes Kablo Kayserispor forvet hattını Rumen golcü Deniz Alibec'l güçlendirdi. Ankaragücü deplasmanı için başkentte bulunan Sarı-Kırmızılılar, 29 yaşındaki futbolcuyla 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Kayserispor, Rumen forvet Denis Alibec'i kadrosuna kattı. Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, Romanya'nın Astra Giurgiu takımında forma giyen 29 yaşındaki Denis Alibec ile 3 yıllık sözleşme imzalandı.

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı "Her şey Kayserispor için. Büyük Kayserispor camiası ne derse o. Son transferlerimize hepinizin beklediği forveti de dahil ettik. Romanya Milli Takımı'nın forveti Denis Alibec, gollerini artık bizim için atacak. Güçlüydük, daha güçlü olduk, Ankaragücü maçında başarılar." paylaşımında bulundu.

Denis Alibec Kayserispor'da ile ilgili etiketler Kayserispor Transfer Süper Lig Berna Gözbaşı Denis Alibec
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.