Deneyimli kameraman Ediz Alıç kalbine yenildi

Yıllarca Show TV'de kameraman ve kameraman servisi şefi olarak görev yapan Ediz Alıç, Köyceğiz'deki evinde kalp krizi geçirdi. 50 yaşında hayatını kaybeden Alıç, MMC Müzik ve Habertürk'te çalıştıktan sonra Sarp İletişim Medya'yı kurmuştu.

Uzun yıllar Show TV’de kameraman ve kameraman servisi şefi olarak görev yapan Ediz Alıç, hayatını kaybetti.

MedyaRadar’ın haberine göre; Ediz Alıç, okulların ara tatile girmseinin ardından ailesiyle birlikte Muğla Köyceğiz'e gitti. Yazlık evinde yemek masasında kalp krizi geçiren Alıç, ambulansla hastaneye kaldırıldı. 50 yaşındaki Alıç, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

EDİZ ALIÇ KİMDİR?

Ediz Alıç, 2013 yılına kadar Show TV’de görev yaptı. 2015-2016 yılları arasında MMC Müzik’te Genel Yayın Yönetmenliği yapan Alıç, 2016’da da Habertürk TV’de Nesi Meşhur Programı’nda yer almıştı. 2017 yılından günümüze kadar Sarp İletişim Medya’da kurucu ortak ve yapımcı-yönetmen olarak görev üstlenen Ediz Alıç, bir çocuk babasıydı.

Deneyimli kameraman Ediz Alıç kalbine yenildi ile ilgili etiketler vefat Kalp Krizi kameraman Show TV Ediz Alıç
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.