Denayer Galatasaray için Wilmost'a karşı çıkmış

Jason Denayer’in Galatasaray forması giymek için Belçika Milli Takımı'ndaki hocası Marc Wilmost'a karşı geldiği ortaya çıktı.

Sezon başında İngiliz ekibi Manchester City’den kiralanan Jason Denayer, Belçika Milli Takımı Teknik Direktörü Marc Wilmots’a rağmen Galatasaray’a geldiğini söyledi. Football Magazine’e önemli itiraflarda bulunan Denayer, şunları söyledi:

“Buraya gelmeden önce Marc Wilmots ile konuştum. Görev alabileceğim ve sürekli kadrosunda yer alabileceğim bir takıma gitmemden yanaydı. Galatasaray konusunda benimle aynı fikirde değildi. Bordeaux’ya gitmemi tavsiye etti. Buna rağmen Galatasaray’ın profesyonelliğinden bir hayli etkilendim ve seçimimi bu yönde kullandım, bu kararımı da doğru verdiğime eminim. Aslında benim tercihim Marsilya’da Batsuayi ile beraber oynamaktı. Fakat sürekli Şampiyonlar Ligi’nde yer alan Galatasaray’ın profesyonelliği beni derinden etkiledi.”

Denayer Galatasaray için Wilmost'a karşı çıkmış ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.