"Demokrasi konusunda en çok konuşacak adamdır"

İYİ Parti Sözcüsü Aytun Çıray'ın yaptığı gaflar bugün düzenlediği basın toplantısına damga vurdu.

İYİ Parti'de yaşanan kriz ve Meral Akşener'in olağanüstü kurultayda aday olmayacağını açıklaması üzerine parti sözcüsü Aytun Çıray basın mensuplarının karşısına geçti.

Aytun Çıray'ın açıklamaları sırasında İYİ Parti Kocaeli milletvekili Lütfü Türkkan'ın sürekli kulağına bir şeyler söylemesi dikkat çekti.

'BAHÇELİ DEMOKRASİ KONUSUNDA EN ÇOK KONUŞACAK ADAMDIR'

Basın mensuplarının 'Bahçeli'nin bir açıklaması oldu. Koray Aydın ve arkadaşları hanımefendiyi ikna etmeli dedi. Bunu nasıl değerlendiriyorsunuz?' sorusu üzerine İYİ Parti Kocaeli milletvekili Lütfü Türkkan, İYİ Parti Sözcüsü Aytun Çıray'ın kulağına 'Demokrasi konusunda en son konuşacak adamdır' dedi. Bunun üzerine Aytun Çıray bir gaf yaparak 'Demokrasi konusunda en çok konuşacak adamdır' dedi.

ÇIRAY 'EN ÇOK' DEDİ, TÜRKKAN 'EN SON' DİYE DÜZELTTİ

Bir kez daha araya giren ve Çıray'ın hatasını düzelten Türkkan, 'En son' dedi ve Çıray da 'En son' diyerek düzeltme yaptı. Lütfü Türkkan da 'Süper' yanıtını verdi.

"Demokrasi konusunda en çok konuşacak adamdır" ile ilgili etiketler İYİ Parti aytun çıray gaf Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.