Demirtaş'tan CHP ve İYİ Parti'ye "Bizi ciddiye alın" çağrısı: Seçim gününü beklemeye gerek yok!

Millet İttifakı'nda cumhurbaşkanlığı adayı tartışmaları devam ederken şimdi de HDP'nin eski eş Başkanı Selahattin Demirtaş'tan ilginç bir çıkış geldi. CHP ve İYİ Parti'ye resti çeken Demirtaş, 'Bizi ciddiye alın' çağrısı yaptı.

Terör soruşturmalarından cezaevinde bulunan HDP'nin eski eş Başkanı Selahattin Demirtaş, Millet İttifakı'na çağrıda bulunarak rest çekti. 

"HDP'Yİ CİDDİYE ALMAYAN KAYBEDER"

T24 sitesinde yayımlanan yazısında Demirtaş, "Seçim gününü beklemeye gerek yok. Peşinen söyleyelim, HDP’yi ciddiye almayanlar kaybeder" dedi.

DEMİRTAŞ'TAN 'PROTOKOL İMZALAYALIM' TEKLİFİ

Muhalefete açık bir şekilde protokol imzalama teklifinde de bulunan Demirtaş, "Seçim sonrası için muhalefetin güven vermesi çok önemlidir. Yani seçilecek yönetim, bir süre sonra kendisinden başka tüm kesimleri yok saymamalı. Gerekirse kamuoyu huzurunda ilkesel protokol imzalanmalıdır" ifadelerini kullandı.

"ORTADA BİR TUHAFLIK VAR"

Demirtaş, geçtiğimiz aylarda yine Millet İttifakı'na çağrıda bulunarak "Kimse bizi iki kötü arasında tercihe zorlamaya kalkmasın. Biz buna payanda olmayız. Muhalefet, HDP ile diyalogdan kaçıyorsa ortada bir tuhaflık var demektir" demişti.

Kaynak: Haber7

 

Demirtaş'tan CHP ve İYİ Parti'ye "Bizi ciddiye alın" çağrısı: Seçim gününü beklemeye gerek yok! ile ilgili etiketler akşener Kılıçdaroğlu demirtaş
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.